Totta vai tarua, vai pelkkää huomionhakuista trollaamista?

TSM:n Fortnite-pelaaja Anthony ”ZexRow” Colandro julkaisi Twitterissä 21. joulukuuta postauksen, jossa hän väittää Fortniten vaativan enemmän tähtäystaitoa kuin CS ja Valorant.

– Fortnite vaatii enemmän tähtäystaitoa kuin Valorant ja CS. En tiedä miten ihmiset voivat väittää tähän vastaan, kirjoitti ZexRow.

– Miten CS-pelaajilla voi olla näin iso ego, että he luulevat, ettei se [tähtääminen] ole vain 80% tähtäimen sijoittamista oikeaan paikkaan, lisäsi ZexRow bensaa liekkeihin.

Monet kommentoijista jatkoivat vain CS ja Valorant -pelaajien trollaamista, mutta antoivat monet viestiketjuun vastanneista myös kritiikkiä 20-vuotiaalle ZexRowille väitöksistään.

Yksi kritiikkiä antaneista oli Evil Geniusesin CS:GO-ammattilainen Ethan ”Ethan” Arnold.

– Tämä todistaa sen, että jos sanot jotain tarpeaksi tyhmää, saat läjällisen Twitter reaktioita, kommentoi Ethan ZexRown viesteihin.

Se että trollaako ZexRow, vai seisooko hän täysin väittämänsä takana, on toistaiseksi täysi mysteeri. Ainut mikä on varmaa, on hänen onnistuneen saamaan kommenteillaan haluamaansa huomioita, postauksen kerättyä yli 8 000 tykkäystä ja yli 160 jakoa.

Lue myös: Ninja sai vihat niskaansa Valorant-yhteisöltä – puolsi turnausjärjestäjän huijausepäilyä

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: TSM / StarLadder