Entinen CLG joukkueen James ”hazed” Cobb tulee toimimaan OpTic Gamingin väliaikaisena valmentajana ainakin ensikuun ajan.

Hazed tunnetaan entuudestaan Counter Logic Gamingin igl eli in-game leader pelaajana, joten häneltä löytyy paljon tietoa erilaisista CS:GO taktiikoista. Hazed kerkesi pelata CLG:n riveissä kahden vuoden ajan, mutta hänen matkansa joukkueessa päättyi vuone 2016 lopussa. Sen jälkeen hänellä ei ole ollut vakituista asemaa yhdessäkään tiimissä, lukuunottamatta pikaista esiintymistä Muffin Lightningin riveissä IEM Katowicen NA karsinnoissa. Joukkue tosin karsiutui ulos turnauksesta. Hazed nähtiin myös Team Liquidissa hetken ajan viimeviikolla järjestetyssä IBP Online Invitational turnauksessa, jossa hän sijoittui paikalle 4.

Huolimatta siitä, että Hazed tulee pelaamaan joukkueen väliaikaisena valmentajana, nähdään hänet myös pelikentillä IEM Sydneyssä, kun hän pelaa Jason “jasonR” Ruchelskin paikalla. Edellinen offline lan tapahtuma, jossa Hazed esiintyi, on viimevuoden ELEAGUE Major karsinnat, josta CLG tippui ulos jo alkumetreillä.