Yleisönsä yllyttämä 14-vuotias striimaaja työnsi kätensä sähkövatkaimeen

”Se oli huono idea.”

Siihen mitä netissä lukee ei aina kannata luottaa. Tämä sama ohje pätee myös Twitchin chattiin, sillä 14-vuotias striimaaja 1grass päätyi työntämään katsojiensa opastamana kätensä sähkövatkaimeen kesken kokkausoperaation.

Omaa kokkaamistaan Twitchiin striimannut 1grass sai eräältä katsojaltaan kehotuksen auttaa sekoitusprosessia omalla kädellään. Luonnollisesti idea oli huono, sillä kokkauksessa striimaajaa auttoi jo sähköinen vatkain.

Sen kummempia ajattelematta 1grass työnsi kätensä sekoittimeen, joka puolestaan iski häntä välittömästi näpeille. Onneksi mitään vakavaa ei tapahtunut, sillä kammottavan parahduksen lisäksi striimaaja vaikutti olevan kunnossa. Kuitenkin tilanne oli vaarallinen, sillä hänen sormensa olisivat voineet jumittua sekoittimeen.

Tapahtunut on aiheuttanut runsaasti keskustelua, sillä se on räikeä esimerkki siitä, ettei striimaajien vuorovaikutus katsojien kanssa ole yksipuolista. Myös katsojat voivat vaikuttaa sisällöntuottajan tekemisiin – usein positiivisella tavalla -, mutta joskus yllyttämisen seuraukset voivat olla varsin ikäviä.

Alla linkki yllyttäjän jakamaan Twitter-viestiin, jossa on mukana myös video tapahtuneesta. Suosittelemme lukijoita jälleen kerran käyttämään omaa harkintaa videon katsomisessa, sillä joku voi pitää tällaista sisältöä ahdistavana.

Vaikka mitään kamalaa ei sattunutkaan, niin muistakaa aina ensin ajatella hetki ennen kuin toimitte yleisön ohjeiden mukaan.

Lähde: Dexerto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.