Yksi FaZen omistajista paljasti: s1mple oli lähellä liittyä FaZe Claniin!

FaZen yksi omistajista Yousef ”Apex” Abdelfattah paljasti tuoreella YouTube-videollaan, ketkä ammattilaiset ja sisällöntuottajat olivat lähellä liittyä FaZe Claniin.

FaZe Clanin CS:GO-joukkue on tällä hetkellä ahdingossa, kun Nikola ”NiKo” Kovač siirtyi joukkueen riveistä G2:een marraskuussa. Pohjoisamerikkalainen esports-organisaatio etsii kiperästi viidennettä pelaajaa, kun olofmeister toimii parhaillaan joukkueen varapelaajana.

Lue myös: G2:n joukkue kidnappasi NiKon? Bosnialaisen CS:GO-tähden siirtoa hehkutetaan uudella videolla

2018 vuoden loppupuolella huhuiltiin Oleksandr ”s1mple” Kostylievin liittymistä FaZe Claniin, mutta huhut loppuivat lyhyeen, eikä niitä varmistettu miltään taholta.

FaZen Apex puhuu uudella YouTube-videolla s1mplen ja organisaation välisistä keskusteluista, kun ukrainalaistähti oli lähellä liittyä FaZen riveihin.

– Oli aika, jolloin hän oli melkein liittymässä FaZeen. Käytiin todellinen keskustelu, mutta liiketaloudellisista syistä se ei vaan päätynyt tapahtumaan, Apex kertoi.

Apexin sanojen mukaan s1mple oli itse tavoittanut FaZe-jäsenen ja hän halusi liittyä FaZeen. Itse organisaatiokin oli kiinnostunut hänestä, mutta lopulta se ei vain onnistunut.

Ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä, Apex kertoi vielä: ”hän olisi ollut toinen hullu legenda, joka olisi liittynyt meihin, FaZe s1mple.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.