Xyp9x ja EliGE valittiin CSPPA:n puhemiehiksi

Andreas ”Xyp9x” Højsleth ja Jonathan ”EliGE” Jablonowski ovat valittu Counter-Strike Professional Players’ Associationin (CSPPA) puhemieheksi, sekä varapuhemieheksi.

Uutinen valinnasta paljastettiin CSPPA:n julkaisemassa pressitiedotteessa. Xyp9xia ja EliGEä rooleihin oli äänestämässä seitsemän hengen pelaajalautakunta.

Lisäksi, Mads Øland on nimetty CSPPA:n toimitusjohtajaksi, työskenneltyään liitossa vuoden ajan osa-aikaisena vapaaehtoistyöntekijänä. Michael Døi puolestaan palkattiin CSPPA:n operatiiviseksi johtajaksi, vasta äskettäin jäätyään pois korkeasta asemasta tanskan jalkapalloliitossa, jossa hän työskenteli 23 vuotta.

Nathan ”NBK-” Schmitt, Tarik ”tarik” Celik, Epitacio ”TACO” de Melo, Chris ”chrisJ” de Jong, sekä Jordan ”n0thing” Gilbert ovat CSPPA:n lautakunnan muut jäsenet, jotka ovat pysyneet muuttumattomina liiton perustamisen jälkeen.

Elokuussa 2019, Sean [email protected] Gares palkattiin liiton pelaajaneuvonantajaksi, ja tämän vuoden alussa Louise Kwang palkattiin hallituksen assistentiksi.

CSSPA perustettiin pelaajaolosuhteiden parantamiseksi vuonna 2018, ja perustusvaiheessa liittoon kuului noin 90 pelaajaa. Nykyinen jäsenten lukumäärä ei ole tiedossa.

Lähteet: HLTV, Kuva: DreamHack Marseille


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.