CD Projekt Redin toimintaroolipeli The Witcher 3: Wild Hunt nousi jälleen Steamin pelatuimpien pelien kärkisijalle, yli neljä vuotta pelin julkaisun jälkeen.

Netflixin filmatisointi Andrzej Sapkowskin samaisista kirjoista, johon The Witcher -pelisarjakin perustuu, pärähti suoratoistoalustalle juuri ennen joulua. Sarja on kelvannut ainakin katsojille ja sen suosio oli heti julkaisun myötä melkoinen, vaikka kriitikot ovatkin siihen hieman nihkeästi suhtautuneet.

LUE MYÖS: Joulun hittibiisiksi nousi yllättävä kappale: ”Heitä lantti noiturille”

Sarjan suosion vanavedessä takaisin suosioon ovat nousseet vähemmän yllättävästi myös pelit. Hämmästystä on kuitenkin aiheuttanut se miten voimalla kiinnostus peleihin palasi.

Sarjan viimeisin osa, The Witcher 3: Wild Hunt, rikkoi Steamin tilastojen mukaan jopa julkaisupäivänsä pelaajamäärät. Peliä pelasi hetkellisesti yli 94 tuhatta pelaajaa. Aiempi ennätys, 92 tuhatta, on pelin julkaisuvuodelta 2015.

Marcin Momot

@Marcin360
New player record for @witchergame on @Steam, over 4 years after the release! ❤️

Pelin käyttäjämäärät eivät näytä hiipuvan ainakaan hetkeen, sillä se on sopivasti myös tarjolla varsin huokeaan hintaan Steamin joulualessa. Saa nähdä onko CD Projektilla suunnitteilla jatkoa jälleen varsin suosittuun pelisarjaan. Suosio nimittäin tuskin on katoamassa hetkeen, sillä Netflix-sarjalle on jo luvattu toinen kausi.

LUE MYÖS: Netflixin The Witcher saa toisen tuotantokauden

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: CD Projekt.