2020 on ollut raskas vuosi koronaviruksen takia, mutta on silti aika katsoa läpi eurheiluorgin luetuimpia juttuja.

Vuoden neljänneksi luetuin juttu oli tammikuussa eurheiluorgin tekemä artikkeli, jossa joku oli asettanut Twitch-lähetyksen päälle kaupan tietokoneeseen. (Juttu on alun perin julkaistu 04.01.2020)

Käymme näin joulun aikana eurheilu.org -sivuston 10. luetuinta juttua vuodelta 2020.

Joku on asettanut Twitch-lähetyksen päälle kaupan tietokoneeseen – lähetys on ollut käynnissä jo kymmeniä tunteja

Twitchiin on ilmestynyt omituinen kanava: sen ylläpitäjä on mennyt Microsoftin-kivijalkaliikkeeseen ja asettanut yhteen esillä olevista tietokoneista live-lähetyksen päälle. Juuri tälläkin hetkellä laitteen kamera nauhoittaa tyhjillään olevan kaupan seinää.

Lähetys on ollut käynnissä jo yli vuorokauden, eikä kukaan tunnu tietävän, mistä lähetyksen kuva tulee. Ilmeisesti liike on kuitenkin tällä hetkellä kiinni, joten Euroopasta tuskin on kyse (tai sitten kauppa on lauantaisin kiinni).

Tämä erikoinen, mutta kammottava pila sai ensimmäisen uhrinsa, kun sulkemisajan jälkeen eräs kauppaa siivonnut työntekijä sattui esiintymään tietämättään kameran edessä. Tilanne oli samaan aikaan kammottava ja huvittava: työntekijä nimittäin lauloi varsin dramaattisin elkein liikkeessä kuuluneen musiikin tahdissa.

Työntekijä ei ollut tietoinen yleisöstään siitä huolimatta, että hän puhdisti juuri kyseisen tietokoneen, josta lähetys oli käynnissä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.