Valve on ilmoittanut peruvansa vuoden 2021 keväälle suunnitelemansa Counter-Strike Major -turnauksen. Turnaus oli tarkoitus järjestää toukokuun 10.–23. päivä.

Päätöksen uskotaan johtuvan meneillään olevasta koronaviruspandemiasta, joka peruutti jo suurimman osan tämän vuoden LAN-turnauksista. Nyt näyttääkin uhkaavasti siltä, että pandemiatilanne peruuttaa myös suuren osan ensi vuoden tapahtumista.

– Meillä on sekä kumppani että eurooppalainen tapahtumapaikka suunniteltuna Majorille loppuvuodesta 2021. Olettaen, että on turnaus on järkevää toteuttaa, järjestetään se 25.–7. marraskuuta, mahdollisella 23.–24. lokakuuta järjestettävällä play-in-tapahtumalla, kertoi Valve lauantaina.

Mikäli tapahtuman järjestäminen onnistuu, on se neljäs peräkkäisesti Euroopassa järjestetty CS-Major, sitten vuoden 2018 FACEIT Major Londonin, sekä vuoden 2019 IEM Katowice ja StarLadder Berlin Majoreiden.

Valve myös lisäsi, ettei sillä ole antaa uutta informaatiota koskien Regional Major Ranking -pisteitä, joka on seuraavia Majoreita varten luotu karsintasysteemi.

Katso myös: Miltä näyttää ENCEn toimistolla? Organisaatio julkaisi esittelyvideon

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.