Ilmoittautuminen VMP Cupiin on päättynyt ja parhaan joukkueen etsintä voi alkaa.

VMP Cupin turnauksen pelit pelataan Online-otteluina. Karsintaturnaukset pelataan double elimination -formaatilla, eli joukkue tippuu turnauksesta kahden tappion seurauksena. Kahdella voitolla osallistujat varmistavat tiensä neljän parhaan joukkoon syyskuussa järjestettävään finaaliin, joka pelataan uudessa Helsingin VMP:n toimistossa.

Turnauksen LAN-finaali pelataan torstaina 12.9. Finaalissa pelaavat joukkueet saavat apuvoimiksi ja koutseiksi VMP:n järjestämät ”varamiehet”, jotka ovat esports-piireissä tunnettuja striimaajia ja pelaajia.

VMP Cupin finaalia on mahdollista päästä seuraamaan paikan päälle, jolloin pääsee tutustumaan etkojen muodossa VMP:n uusiin toimitiloihin ja toimintaan. Lisäksi tapahtumaan on järjestetty ohjelmaa ja paikalle saapuu myös turnauksessa menestyneiden joukkueiden lisäksi e-urheilun tuttuja nimiä.

Finaalia on mahdollista seurata myös live-streamin kautta Matti ”C0pter” Korvenmaan selostamana. Finaali aloitetaan 12.9. klo 14:00 ja arvioitu päättymisaika on noin klo 19:00.