Vitastralis näytti miten comebackataan haudan takaa! [Kuva/Image: Team Vitality]

Suuria rosteri muutoksia vuodelle 2022 tehnyt Team Vitality esittää erinomaista mielenlujuutta BLAST Premier Spring 2022 turnauksessa. Kun pitkään Astralista edustaneet ja kaiken tanskalaisorganisaatiossa voittanut kolmikko dupreeh, Magisk ja zonic liittyivät Team Vitalityn leipiin sai joukkue hauskan lempinimen ”Vitastralis”.

Lue myös: CS:GO vuosi 2022 käyntiin yllätyksillä sekä erittäin viihdyttävillä otteluilla

Vitality pelaa parhaillaan BLAST Premier Spring 2022 turnauksen lohkovaihetta, ja viimeisimmässä voittajien ottelussa se kohtasi FaZe Clanin. Vitality oli pahasti alakynnessä ja ottelu näytti valuvan vastustajien taskuun, sillä FaZe johti ottelua jo 14-4 ennen kuin Vitality heräsi taistelemaan voitosta. Vitality kiipesi mukaan peliin, mutta FaZe näytti kävelen voittoon ja ottelu oli jo 15-7 tilanteessa. Kuin ihmeen kaupalla Vitality ei kuitenkaan luovuttanut, ja katsojat pääsivät todistamaan yhtä kaikkien aikojen comebackia.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Vitalityn puolelta ottelun hahmoiksi nousivat CS:GO:ta seuraaville tutut nimet: Mathieu ”ZywOo” Herbaut, Peter ”dupreeh” Rasmussen sekä Emil ”Magisk” Reif. ZywOo:n awikka puhui ja 34. pelatun kierroksen jälkeen taululla komeili 31 tappoa ja 1.39 HLTV rating ja Dupreeh nakutti 29 härkää 1.23 ratingilla. Joukkueella on vielä tekemistä pelaamisensa kanssa, mutta mentaalin lujuus vaikuttaisi olevan todella kovaa luokkaa.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
12 round win streak for @TeamVitality 💥

#BLASTPremier

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Vielä tänään sunnuntaina pääsemme nauttimaan laadukkaasta viihteestä, sillä BLAST Premier Spring 2022 C-lohko pelataan tänään kokonaisuudessaan päätökseen. Tulemme vielä näkemään Evil Geniuses – Team Liquid ottelun, jonka voittaja kohtaa FaZe Clanin. Jälkimmäisen ottelun voittaja kohtaa vielä myöhäisillassa Team Vitalityn jonka voittaja saa lohkonsa ykkös seedin turnauksen Play-in stagelle.

Lue myös: T1:n Valorant-joukkueen valmentaja rikkoi sääntöjä karsinnoissa

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!