Virtus.pron Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskis suoritus IEM New York 2020 CIS -turnauksessa jäi katsojien mieleen, kun hän tuhosi Espada-joukkueen kolmesti itsekseen.

Torstaina IEM New York CIS -turnauksen lohkovaiheesa Virtus.pro kohtasi venäläisen Espadan. Ei niin tunnettu venäläisjoukkue ei tuottanut Virtus.prolle vaikeuksia, sillä joukkue kaatoi Espadan helposti kartoin 2-0.

Ottelun tähtihetket nähtiin ensimmäisessä kartassa, kun Virtus.pron Mareks ”YEKINDAR” Galinskis latoi kolme ässää CT-puolelta.

Ensimmäinen ässä nähtiin heti pistoolikierroksella, kun latvialaistähti tuhosi Espadan pelaajat USB-pistoolilla Miragen A-pommipaikan läheisyydessä. Seuraavan kerran YEKINDAR loisti viidennellä kierroksella. Vastustajat saivat maistaa AK47-kiväärin luoteja jälleen A-pommipaikalla.

Kolmas ja viimeinen ässä nähtiin 13 kierroksella, kun 21-vuotias puski mid-alueen ja pisti viholliset lopulta nippuun B-pommipaikalla.

Virtus.pro on samassa lohkossa IEM New York -turnauksessa Natus Vinceren kanssa. Joukkueet ovat jaetulla ykkössijalla kahdella otteluvoitolla.

YEKINDAR koulutti vastustajiaan:

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Pro100