Virtus.pron huhuillaan ostavan AVANGARIN kokoonpano – mitä käy Virtus.pron nykyisille pelaajille?

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Jarek ”DeKay” Lewis kertoi uudessa raportissaan AVANGARIN kokoonpanon olevan lähellä siirtymistä organisaatio Virtus.pron nimen alle. On vielä epäselvää mitä Virtus.pron nykyiselle kokoonpanolle käy siirron toteuduttua.

AVANGAR on voittanut useita kansainvälisiä tapahtumia vuonna 2019, kuten DreamHack Open Rio de Janeiron, sekä Blast Pro Series: Moscow -turnauksen. Joukkue sijoittui myös toiseksi StarLadder Berlin Major -turnauksessa syyskuussa, hävittyään finaalipelin Astralikselle.

Viimeisin pelaajamuutos AVANGARISSA tapahtui kesäkuussa, joukkueen lisättyä veteraanipelaaja Dauren ”AdreN” Kystaubayev kokoonpanoonsa.

Virtus.pro ei ole puolestaan saanut aikoihin korkeaa sijoitusta kansainvälisissä turnauksissa. Viimeisin mainittava sijoitus joukkueella oli EPICENTER 2017 -turnauksessa, jossa he sijoittuivat toiseksi hävittyään finaalipelin SK-Gamingille.

Ennen tätä, joukkueen legendaarinen kokoonpano Filip ”NEO” Kubski, Wiktor ”TaZ” Wojtas, Janusz “Snax” Pogorzelski, Jarosław ”pashaBiceps” Jarząbkowski, ja Paweł ”byali” Bieliński voittivat Major-turnauksen, sekä useita kansainvälisiä turnauksia. Snax on nyt ainut tästä kokoonpanosta joukkueessa jäljellä olevan pelaaja. Snax kävi vuonna 2018 pelaamassa hetken aikaa mousesportsin riveissä, mutta palasi joukkueeseen myöhemmin samana vuotena.

AVANGARIN kokoonpano ei tule olemaan ensimmäinen CIS-kokoonpano joka on pelannut Virtus.pron alaisuudessa. AdreN esimerkiksi oli joukkueen ensimmäisessä kokoonpanossa vuonna 2012, mutta poistui joukkueesta vuonna 2013 yhdessä Kirill ”ANGE1” Karasiowin, sekä Mikhail ”Dosia” Stolyarovin kanssa pelaamaan Astana Dragonsin riveihin.

Lähteet: DBLTAP, Kuva: StarLadder

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS