Virtus.pro voitti Gambitin 16-10. Ensimmäisenä jatkoon ELEAGUE majorissa.

Virtus.pro voitti Gambitin lukemin 16-10 Trainissa, ja on ensimmäinen jatkoon päässyt joukkue ELEAGUE majorissa.

Virtus.pro sai vastaansa vahvan Gambitin ensimmäisellä puoliskolla, joka päättyi 8-7 Virtus.pro:n eduksi. Ensimmäisellä puoliskolla nähtiin useita tiukkoja eriä, joissa usein yksittäiset pelaajat kuten Danylo ”Zeus” Teslenko ja Abay ”HObbit” Khasenov pyrkivät laittamaan kapuloita Virtus.pro:n rattaisiin.

Toinen erä oli rutiininomainen suoritus Virtus.pro:lta, ensimmäisen puoliskon jälkeinen 8-7 tilanne muuttui nopeasti Virtus.pro:n jyräämiseksi. Gambitin kannalta hyvältä näyttänyt tilanne, muuttui hyvin nopeasti lukemiin 13-7 Virtus.pron eduksi. Gambit kuitenkin taisteli vahvasti vastaan ja onnistui kaventamaan ottelun lukemiin 13-10. Virtus.pro kuitenkin nousi kolmen erän voittoputkella lukemiin 16-10, voittaen ottelun ja ensimmäisen jatkopaikan turnauksessa.

Virtus.pro:n voiton kantavat voimat ottelussa olivat Wiktor ”TaZ” Wojtas (25-15) ja Janusz ”Snax” Pogorzelski (22-10).

Toinen jatkopaikka ratkeaa myöhemmin alkavassa Na’ViSK Gaming ottelussa. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaikki ottelunsa tähän mennessä, ja luvassa on varmasti tiukka ottelu toisesta jatkopaikasta.