E-urheiluorganisaatio Virtus.pro on ilmoittanut siirtävänsä Dota 2 -kokoonpanonsa inaktiiviseksi, jättäen ESL One Germany 2020 -turnauksen väliin.

Ilmoitus ei tullut CIS-alueen Dota-skeneä seuranneille yllätyksenä, alueen pelaajien siirtohuhujen olleen kuuma puheenaihe jo jonkin aikaa kulissien takana.

– Meidän pää Dota 2 -kokoonpanomme jättää ESL One Germany 2020 -turnauksen välistä ja siirtyy joksikin aikaa inaktiiviseksi. Joukkue ei ole suoriutunut viime kuukausien aikana heiltä odotetulla tavalla. Joukkueen johto, pelaajat ja te, meidän fanimme, voimme kaikki olla asiasta samaa mieltä. On aika pitää tauko ja tehdä tärkeitä päätöksiä kokoonpanon tulevaisuutta ajatellen, kertoi Virtus.pro ilmoituksessaan.

Näyttää siltä, että joukkueen 7. sijoitus Omega Leaguessa oli viimeinen niitti organisaation johdolle. Sijoitus oli kokoonpanon alin sitten online-kauden alettua koronaviruspandemian takia. Joukkue on ponnistellut päästäkseen paremmille sijoituksille huhtikuussa voittamansa ESL One Los Angeles Online -turnauksen jälkeen – kuitenkin ilman tulosta.

Seuraavat Virtus.pron pelaajat siirtyvät nyt inaktiiviseksi:

🇷🇺 Igor ”iLTW” Filatov
🇺🇦 Vladimir ”No[o]ne” Minenko
🇺🇦 Roman ”Resolut1on” Fominok
🇰🇬 Bakyt ”Zayac” Emilzhanov
🇷🇺 Alexei ”Solo” Berezin

Lue myös: OG:n Topias ”Topson” Taavitsainen isyyslomalle – Sockshka tuuraajaksi seuraavaan turnaukseen

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Virtus.pro