Vihdoinkin muutoksia Kriegiin! – CS:GO:n uusin operaatio Shattered Web tuo mukanaan paljon uutta

Counter Strike: Global Offensiven uusin DLC saapui yllättäen ja toi mittavan määrän lisäyksiä peliin, sekä erittäin odotettuja balanssimuutoksia.

Valve tiputti kynärin pelaajille uuden lisäosan varsin yllättäen viime yönä. Uusin operaatio on nimeltään Shattered Web, ja se tuo mukanaan luonnollisesti paljon uutta.

Ehdottomasti tärkein lisäosan ohessa tuleva muutos on kauan odotettu nerffi SSG 553-kiväriin eli Kriegiin. Liian voimakkaana pidettyn aseen hinta on nyt nostettu 250 dollarilla tasan 3000 dollariin. Krieg on nyt siis 300 dollaria kalliimpi kuin AK-47.

FAMAS ja Galil saivat puolestaan buffia, sillä niiden osumatarkkuutta lisättiin pienentämällä hajontaa. Myös aseiden hinnat tippuivat, FAMAS kustantaa nyt vain 2050 ja Galil 1800 dollaria.

Operation: Shattered Webin uusien ase-kokoelmien ja karttojen ohella mukaan on ujutettu myös paljon huomattavampia uutuuksia. Pelaajat voivat nyt kerätä itselleen uusia kustomoituja hahmoja, Agentteja, pelaamalla Shattered Webin uusia tehtäviä ja keräämällä tähtiä.

Pelissä on mukana nyt myös Accoladesit, eli niin sanotut kunnianosoitukset kierroksen aikana hyvin pelanneille. Erän lopuksi pelaajista esitellään MVP:n lisäksi myös esimerkiksi eniten muita pehmentänyt pelaaja, eniten pääosumia kerännyt ja niin edelleen.

Paljon muutoksia sisältänyt lisäosa on varmasti ollut työn alla jo tovin. Valve ei kuitenkaan voinut vastustaa pelaajien kiusaamista ennen tarkempien tietojen paljastamista. Virallisella CS:GO -twittertilillä oli äänestys, jossa pelaajilta kysyttiin haluavatko he uuden operaation vai nerffia Kriegiin.

Vaihtoehto ”tEhKäÄ uUsI oPerAatIo” voitti ja kehittäjät lupasivat aloittaa heti. Tuntia myöhemmin he julkistivat Operation: Shattered Webin. Oheen oli onneksi keretty pelaajien iloksi lisämään myös äänestyksen toinenkin vaihtoehto.

Lue tarkemmat tiedot lisäosasta Valven virallisesta julkaisusta.

 

Kuvat: Valve Corporation.