Call of Duty: Warzone on peli joka herättää tunteita molempiin suuntiin. Rakastat niitä hetkiä, kun nappaat kavereidesi kanssa voiton Verdanskin kylmiltä pelikentiltä. Samalla myös vihaat niitä hetkiä, kun huijarit juoksevat ylitsesi, tai kuten jakericcan tapauksessa, itse pelin mekaniikat sabotoivat voittosi.

Yksi tuskallisimmista asioista mitä pelissä voi sattua, on kaasunaamarin animaatio juuri sillä hetkellä kun yllätät vihollisen, tai toisin päin. Automatisoitua animaatiota ei voi estää, paitsi jättämällä pelistä löytyvät kaasunaamarit kokonaan poimimatta, joka taas voi asettaa sinut altavastaajan asemaan otteluiden viimeisillä hetkillä.

Redditiin julkaisemalla videollaan jakericca kyseenalaistaakin, miksi animaatio on edes olemassa, sillä monella pelin hahmoista on automaattisesti jo naamari päässään. Eikö myös pelikentiltä poimittava naamari voisi olla pysyvästi päässä, eikä tehdä typerää animaatiotaan joka kerta kaasuun osuttaessa? Tai voisivatko pelaajat saada painikkeen, jolla päättää itse milloin sen haluaa pukea?

Jääkin vain nähtäväksi, tuleeko kaasunaamareiden animaatio ikinä muuttumaan, sillä ainakaan vielä eivät pelinkehittäjät ole hetkauttaneet evääkään sen eteen.

Katso alapuolelta jakericcan huvittava paasaus koskien Warzonen kaasunaamareita:

Lue lisää: 100 Thieves palaa juurilleen Call of Duty Leagueen – katso joukkueen esittelyvideo!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Lähteet: Reddit, Kuva: Infinity Ward