JYP Jyväskylä on ensimmäinen suomalaisena kiekkoliigaseura, joka on kiinnittänyt oman e-urheilujoukkueen EA Sportsin NHL-peliin. Aiemmin Symphony nimellä tunnettu tiimi pelaa Euroopan kovimmassa ECL Elite -sarjassa.

Viime viikolla JYP avasi kautensa komeasti: neljä voittoa neljästä ottelusta! Voitoista kolme varmistui vasta jatkoajalla. Suomalaistiimejä on eliittisarjassa mukana lukuisia, mutta tiistai-iltana JYP kohtaa klo 20.30 alkaen kahdesti ruotsalaisjoukkue Vesa Pompa HC:n.

Kun perinteiset urheilut ovat tauolla, korostuu e-urheilun suosio myös vedonlyönnissä. ECL Eliten pelit ovat pelattavissa NordicBetillä, jonka mukaan JYP lähtee molempiin kohtaamisiin Vesa Pompaa vastaan selkeänä ennakkosuosikkina.

Suomalaisjoukkueita pelaa pääsarjassa lukuisia. Kärkipäähän ennakoituja ovat muun muassa HAVU Gaming ja SJ Gaming. Ruotsalaisista tiukimman vastuksen antanee Linköping HC.

Helsingin IFK:n omistama esports-organisaatio hREDS kiinnitti puolestaan maaliskuussa talliinsa Delusion-joukkueen, joka sekin pelaa ECL Elitessä.

Voit seurata JYP Jyväskylän otteluita suorana tästä:

Watch live video from JYP_Esports on www.twitch.tv

JYP Jyväskylä Esports

@JYP_Esports
Alustava otteluohjelma

MA 13.4 Vesa Pompa HC
KE 15.4 Almost Famous
TO 16.4 Checkmate
MA 20.4 HAVU Gaming
TO 23.4 SJ Gaming
MA 27.4 BRAYCE Phantoms
KE 29.4 Luleå Hockey
TO 30.4 Gotham Knights
MA 4.5 hREDS
TO 7.5 Färjestad BK
MA 11.5 Linköping HC
KE 13.5 KOVA Esports
TO 14.5 Roots

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Lähde: NordicBet

Kuva: JYP/ECL/Vesa Pompa HC