Veikkausliigan joukkueet scouttaavat pelaajia eFutisliigaan – ”Haluamme mahdollistaa polun e-urheilun huipulle”

Heinäkuun alussa, Telia ja Veikkausliiga ilmoittivat aloittavansa yhteistyön uuden eFutisliigan parissa. Ensimmäinen liigakausi käynnistyy keskiviikkona 4. marraskuuta, ja joukkueet haluavat nyt scoutata pelaajia riveihinsä.

Telia ja Veikkausliiga on ilmoittanut järjestävänsä syyskuussa Näytön paikka -turnauksen, ennen marrakuussa alkavaa ensimmäistä eFutisliigakautta. Näytön paikka -turnaus tarjoaa e-futaajille mahdollisuuden esitellä taitojaan Veikkausliigan seuroille. eFutisliigassa ovat mukana kaikki Veikkausliigan seurat, ja jokaista seuraa tulee edustamaan kaksi e-urheilijaa.

– Suomessa on merkittävä määrä FIFA-pelaajia, jotka ovat hioneet taitojaan jopa kymmeniä vuosia. Nyt heillä on aivan mahtava mahdollisuus esitellä taitojaan Veikkausliigan seuroille ja mahdollisesti päästä edustamaan suosikkiseuraansa eFutisliigaan. Kannustammekin kaikkia suomalaisia e-jalkapalloilijoita osallistumaan Näytön paikka -turnaukseen, kertoo Veikkausliigan kaupallisesta kehityksestä, kumppanuuksista ja markkinoinnista vastaava johtaja Ville-Mikko Korkka.

– Haluamme mahdollistaa pelaajille polun e-urheilun huipulle. Tästä alkaa taas uusien pelaajien matka, kun FIFA-pelaajilla on mahdollisuus esitellä osaamistaan Veikkausliigan seuroille ja nousta heti kärkikahinoihin mukaan, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Näytön paikka -turnaus järjestetään perjantaina 25.9.2020. Voit lukea turnauksen säännöt täältä ja ilmoittautua itse turnaukseen täältä!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Clive Rose/Getty Images – FIFA eClub World Cup 2019


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.