Veikkausliigalta uusi aluevaltaus – laajentaa e-urheilun pariin

© Kuva: Getty Images

Veikkausliiga ja Telia Esports Series aloittavat yhteistyön uuden eFutisliigan parissa. Tiedotteen mukaan ensimmäinen liigakausi alkaa syksyllä 2020.

– Viimeistään koronavirus osoitti, että urheilusarjat eivät voi pitää tulevaisuuttaan itsestäänselvyytenä ja aina on tilaa innovoida sekä kehittyä. Olemme pitkään seuranneet e-urheilun kehitystä niin Suomessa kuin maailmalla ja odotamme innolla eFutisliigan alkua. Erityisen innostuneita olemme siitä, että uuden liigan myötä suomalaiset jalkapallofanit voivat kannustaa lempijoukkueitaan vuoden ympäri myös Veikkausliigan kauden ulkopuolella, kertoo Veikkausliigan liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville-Mikko Korkka.

Veikkausliigan joukkueita tulevat edustamaan e-urheilijat. Tarkemmat yksityiskohdat ovat vielä työn alla.

Lue myös: Vitality lätkäisi Alex ”ALEX” McMeekinille 600 000 dollarin hintalapun – useat seurat kiinnostuneita

– Tämä kevät on viimeistään paljastanut e-urheilussa piilevän potentiaalin koko maailmalle ja olemme ylpeitä tulevasta yhteistyöstä Veikkausliigan kanssa. Syksyn aikana alkava eFutisliiga on täydellinen esimerkki siitä miten perinteinen urheilu ja e-urheilu voivat kulkea käsi kädessä. Toivomme, että voimme esimerkillämme kannustaa myös muita pääsarjoja yhdistämään voimat e-urheilun kanssa, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

eFutisliigaa seurataan MTV:llä, jonka e-urheilutarjonta laajentuu samalla jalkapallon puolelle. Jalkapallon huippusarjojen rinnalla nähdään nyt myös eFutisliiga, jonka viikoittaiset lähetykset ovat katsottavissa mtv-palvelusta ja C Moresta.

eFutisliigan pääyhteistyökumppanina toimii PlayStation.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.