Varmistus: Jesse ”JESMUND” Terävä Team Vitalityn Valorant-joukkueen riveihin!

Suomalainen Valorant-pelaaja Jesse ”JESMUND” Terävä on liittynyt Team Vitalityn riveihin, ilmoitti ranskalaisorganisaatio.

Uutisoimme eilen 1pv:n lähteisiin nojaten huhusta, jossa Jesse ”JESMUND” Terävä olisi liittymässä Team Vitalityn Valorant-kokoonpanoon.

Huhuista tuli totta heti seuraavana päivän, kun Team Vitality kertoi hankkineen riveihinsä JESMUNDin lisäksi myös Théo ”LoWkii” Téchenén.

JESMUND ja LoWkii ovat molemmat entisiä CS:GO-pelaajia. Molemmat ovat pelanneet myös Valorantia aiemmin kovalla tasolla.

– Olen aina ollut kaveri, joka rakastaa tehdä asioita, joista nautin eniten. Koskaan en olisi voinut edes kuvitella, kun lähdin CS:GO:sta, että saan tällaisen mahdollisuuden toisessa pelissä. Keskity edelleen asioihin, joista nautit eniten, JESMUND kertoi asiasta ja kannusti samalla fanejaan.

Aina ollut kaveri, joka rakastaa tehdä asioita, joista nautin eniten. Koskaan ei olisi voinut edes kuvitella, kun lähdin CS: GO: sta, että saan tällaisen mahdollisuuden toisessa pelissä. Keskity edelleen asioihin, joista nautit eniten.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Kuva: Team Vitality

Lue myös: S1mple sai bannit Valorantin ranked-pelimuotoon – twiittasi: ”En ole huijari”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.