Valven sääntömuutokset vaikuttivat positiivisesti myös entisen ENCE-tähti Jere ”sergej” Salon pikkuveljeen, Jimi ”Jimpphat” Saloon.

Pelijätti Valve ilahdutti CS:GO-faneja ja pelaajia torstaina uutisella, jonka myötä muun muassa Elias ”Jamppi” Olkkonen ja Vinicius ”⁠vsm⁠” Moreira ovat vapaita pelaamaan myös Valven järjestämissä turnauksissa.

Lue lisää: Elias ”Jamppi” Olkkonen on vapaa mies – kumpi peli kutsuu?

Suomalainen CS:GO:n sisäpiiriläinen Mr. Insider kertoi Twitter-tilillään faktan, joka on jäänyt monilta suomalaisilta CS:GO-faneilta huomaamatta: vasta 14-vuotiaan Jimi ”Jimpphat” Salon VAC-banneista on kulunut vuonna 2023 viisi vuotta, ja sen jälkeen hän on vapaa osallistumaan Valven järjestämiin ja sponsoroimiin major-turnauksiin.

– Kaikki keskittyvät siihen, että Jamppi on nyt vapaa, mutta tärkeämpää (ei luultavasti nyt vaan tulevaisuudessa) on se, että Sergejin pikkuveli Jimpphat voi nyt pelata Valven tapahtumissa vuodesta 2023 alkaen. Hän on yksi suurimmista suomalaisista tulevista tähdistä, mutta valitettavasti hänellä oli VAC-tausta, Mr. Insider twiittasi.

– Tarkalleen ottaen, tietojeni mukaan Jimpphat voi pelata Valven tapahtumissa 26. tammikuuta 2023 alkaen. Silloin on kulunut 5 vuotta hänen viimeisimmästä VAC-bannistaan. (Ainakin viimeisimmästä VAC-bannista, josta olen tietoinen), Mr. Insider jatkoi.

Mr. Insider

@nuoriiikka
Everybody is focusing on Jamppi being free now, but more important (not probably now but in future) is that sergej's little brother, Jimpphat can now play in Valve events starting from 2023. He is one of the biggest Finnish upcoming stars but unfortunately had VAC background.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös itse jimpphat kommentoi eilen Valven julkaisemaa uutista synttärihymiöllä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: IQUE