Valve poisti CS:GO:n kilpapelimuodosta botit – pelaajat raivostuivat

© Kuva: Valve

Tammikuun 7. päivän CS:GO-päivitys toi mukanaan muutoksen, joka sai useat kilpailullisen pelimuodon pelaajista suutuksiin.

Botit ovat olleet CS:GO:n kilpailullisen pelimuodon ongelma jo pidemmän aikaa. Hyvä esimerkki tästä on, jos neljän pelaajan kaveriporukka potkii huonosti suoriutuvan viidennen pelaajan tiimistä, jotta voivat itse ohjailla hänen tilalleen jäänyttä bottia.

Nyt, on Valve esittänyt oman ratkaisunsa ongelmaan tammikuun 7. päivä julkaistussa CS:GO-päivityksessä, poistaen botit kokonaan käytöstä kilpailullisessa pelimuodossa.

Jos taas koko joukkue lähtee pelistä, jää heidän tilalleen vain yksi botti tukikohtaan seisomaan, jonka vastustajat voivat käydä nopeasti tappamassa, kunnes voittavat pelin.

Lue myös: Levätkää rauhassa Allen, Bert, Bob ja muut – katso poistettujen CS:GO-bottien Top 5 -hetket!

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Valven päätöstä poistaa botit kommentoi muiden joukossa CS:GO-tubettaja Anomaly, joka ilmaisi mielipiteensä asiasta hyvin selkeään sävyyn.

– He oikeasti poistivat botit kilpailullisista peleistä. Jos joku tiimistäsi lähtee, se on suoraan GG.

– ME HALUSIMME ENEMMÄN KONTROLLIA BOTTEIHIN, KUTEN MAHDOLLISUUDEN PUDOTTAA ASEITA JA SAADA ENEMMÄN KOMENTOJA, EMME POISTAA NIITÄ KOKONAAN??????

– Tänään minä ja Linda putosimme pelistä internet-ongelmien takia. Pääsimme kuitenkin yhdistämään takaisin, ja poissa ollessamme ei meidän tiimillä ollut mennyt aivan surkeasti, koska heillä oli kaksi bottia. Tämän uuden päivityksen kanssa, olisivat he hävinneet 100% varmasti kaikki kierrokset poissa ollessamme, Anomaly kirjoitti.

Jos twiitit eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Botit eivät olleet myöskään ainut asia mitä Valve päätti pelistä poistaa. Myös maassa olevien aseiden pingaamisesta tullut seinien läpi näkyvä siluetti sai myös lähteä.

Ongelmaksi oli luultavasti muodostunut se, että jos vihollinen poimi pingatun aseen, hävisi siluetti myös tällöinkin näkyvistä, paljastaen vastustajan sijainnin.

Kaikki päivityksessä tulleet muutokset voit lukea Valven julkaisemasta blogipostauksesta.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.