Valve julkaisi maanosien viimeiset ”Road to Rio” -turnaukset – DreamHack Euroopan järjestäjä!

© Kuva: DreamHack

Viimeiset RMR-pisteet lähtevät jakoon syksyn aikana, kun DreamHack, ESL, Perfect World, and Omelete & Co järjestävät maanosien omat turnaukset.

Uutisoimme maanantaina DBLTAP-sivuston lähteiden mukaan, että IEM New York Online 2020 tulee olemaan Pohjois-Amerikan ja CIS-alueen viimeinen niin sanottu ”Road to Rio” -turnaus.

Lue myös: DBLTAP: Viimeinen Road to Rio -turnaus on IEM New York 2020 Online!

Heti DBLTAP:n julkaiseman artikkelin jälkeen ESL kertoi tiedon oikeaksi, mutta Euroopan tilanne oli vielä täysin mysteeri.

Myöhään maanantain ja tiistain välisenä yönä Valve julkaisi jokaisen maanosan viimeiset RMR-turnaukset.

Euroopan turnausjärjestäjä on DreamHack, Pohjois-Amerikan ja CIS -alueen ESL, Aasian ja Oseanian Perfect World ja Etelä-Amerikan turnausjärjestäjä on Omelete & Co.

Vaikka kyseessä ovat viimeiset Major-karsintaturnaukset, on silti vielä epäselvää milloin ja missä ESL aikoo järjestää vuoden ainoan Major-turnauksen.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan turnaus olisi pitänyt pelata toukokuussa, joka lopulta siirrettiin koronaviruspandemian seurauksena marraskuulle. Tällä hetkellä myös marraskuinen Brasiliassa järjestettävä turnaus on vaakalaudalla, eikä mitään päätöksiä sen suhteen ole vielä tehty.

Lue myös: Katsaus RMR-pisteisiin – Vitality on ylivoimainen ykkönen

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.