Valorantin toisen kansainvälisen LAN-turnauksen pudotuspelit alkavat perjantaina. Suomalaista mukana on Santeri ”BONECOLD” Sassi.

Taistelu Masters 3:n mestaruudesta kovenee perjantaina, kun enää kahdeksan parasta joukkuetta on mukana. Pudotuspeliparit vuodettiin julki jo ennen lohkovaiheen viimeisiä otteluita.

Lue myös: Lähde: Valorantin LAN-turnauksen pudotuspeliparit selvillä

Perjantaina pelataan kaikki puolivälierien neljä ottelua ja pelit käynnistyvät jo 14:00, kun Gambit haastaa Vision Strikersin. Etelä-Korean ylpeys on voittanut viimeiset 12 ottelua ja pääsi A-lohkosta puhtaasti jatkoon. Venäläiset joutuivat hakemaan vauhtia ratkaisevasta ottelusta, mutta Crazy Raccoon kaatui uudelleen 2-0 ja pudotuspelit kutsuivat. Riittääkö venäläisten hurja yksilötaito ja aggressiivinen pelityyli VS:n kaatamiseen?

VALORANT Champions Tour

@ValorantEsports
The underdogs vs the kingslayers. @KRUesports have put on a show during all of Masters Berlin.

Can they continue to show up and cut @G2esports' Champions ambitions? #VALORANTMasters

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kello 17:00 alkava G2 Esports vs. KRU Esports on ennakkoon paperilla yksipuolisin kohtaaminen. G2 lähtee isolla itseluottamuksella chileläisten kaatoon, sillä viimeksi maailman paras joukkue kaatui 2-0.

20:00 alkaa ainoa ottelu, mikä tarjoaa suomalaisväriä, sillä Santeri ”BONECOLD” Sassi on mestaruusjahdissa. 100 Thieves ja Acend taistelevat jatkopaikasta.

Illan lopettaa 23:00 alkava Sentinels vs. Team Envy. Pohjois-Amerikan superottelu lopettaa toisen matkan puolivälierään. Löytääkö Pujan ”FNS” Mehta kikkakirjasta tarvittavan Sentinelsin kaatoon? Viimeisin voitto tuli helmikuussa, kun Jay ”sinatraa” Won oli vielä kokoonpanossa.

Turnauksen tiedot

  • Joukkueiden määrä: 15
  • Palkintopotti: 700,000 dollaria
  • Sijainti: Verti Music Hall, Berliini, Saksa
  • Järjestäjä: Riot Games
  • Sarja: VCT
  • Formaatti: Double Elimination -lohkovaihe & Single Elimination -pudotuspelit.
  • Ottelut: Kaikki bo3 (finaali bo5)
  • Mistä katsoa pelejä? Twitch & Youtube

Lue myös: G2:n toimitusjohtaja Carlos vitsaili – ”F*CK Sentinels” lensi taivaalla

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!