Eihän se nyt hyvin mennyt! Valorantin ensimmäisen LAN-turnauksen voittanut Sentinels on hukassa, sillä joukkue tippui heti pudotuspeleistä pois ja Islannin tapahtuma jää välistä.

Entinen Valorantin maailman paras joukkue Sentinels ei ole aloittanut vuotta vahvasti. Tilanne näyttää siltä, että muut joukkueet ovat tehneet isosti töitä ja kehittyneet, mutta Sentinels junnaa paikallaan.

Lost against V1 1-2 GG’s to them, a lot closer than last time but unfortunately we are out for this tournament. Sorry to the fans that were cheering us but couldn’t pull through this time 😔

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Sentinels omistaa kokoonpanon, jolla on potentiaalia omaan pitkään aikakauteen Valorantissa, mutta vuosi alkoi surkeasti, sillä joukkue ei selvittänyt tietään vuoden ensimmäiseen LAN-turnaukseen Islantiin. Pohjois-Amerikan Challengers 1 -turnaus päättyi alemman kaavion ensimmäiseen otteluun, kun Version1 voitti 2-1.

Supertähti Tyson ”TenZ” Ngo esitteli taitojaan useaan otteeseen ja sai otteluparissa eniten tappoja. Jopa 17 niistä oli avaustappoja.

Sentinelsin harmiksi TenZin suoritukset eivät riittäneet. Pudotuspelit alkoivat 2-0 tappiolla The Guardialle ja matka Islannin Masters -turnaukseen päättyi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä V1:lle.

 

Sentinels

@Sentinels
imagine going to so many international tournaments it's a surprise when you don't

boys played great out there

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: Sentinels

Lue myös: MOUZ penkitti ranskalaisen konkaripelaajan – akatemiajoukkueesta JDC tilalle

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!