Valorantin ensimmäinen LAN-turnaus vaarassa – tulivuorenpurkaus uhkaa Reykjavíkia!

Valorantin ensimmäinen LAN-turnaus vaarassa, kun Islannin Reykjavíkia uhkaa tulivuorenpurkaus, kertoo asiantuntijat The Guardianille.

Valorantin ensimmäinen LAN-turnaus vaarassa, kun Islannin Reykjavíkia uhkaa tulivuorenpurkaus, kertoo asiantuntijat The Guardianille.

Valorantin ensimmäinen LAN-tapahtuma ilmoitettiin äskettäin, kun Islannin Reykjavíkissa olisi tarkoitus järjestää Riotin toimesta Valorant Champions Tour 2021: Stage 2 Masters -vaihe, joka tuo ensimmäistä kertaa Valorantin parhaimmisto kohtaa LANeilla. Samassa tapahtumassa olisi tarkoitus järjestää myös League of Legends -turnaus.

Lue lisää: Ensimmäinen virallinen Valorant LAN-turnaus järjestetään Islannissa!

Viime aikainen seisminen toiminta Keilir-vuoren lähellä aiheuttaa asiantuntijan mukaan tulivuorenpurkauksen todennäköisemmin kuin tulivuori ei purkautuisi.

Emme sano, että meillä on merkkejä purkauksen alkamisesta, mutta tämä näyttää olevan sellaista toimintaa, jota odotamme purkausta edeltäessä”, Islannin meteorologian toimiston Kristín Jónsdóttir kertoi The Guardianille.

Islannin väestönpuolustusvoimien Víðir Reynisson kertoi, ettei paikallisilla ole välitöntä varaa, mutta matkustajien tulisi välttää aluetta lähitulevaisuudessa.

Katastrofia ei ole meneillään, ja jokainen voi jatkaa päivittäistä elämäänsä, hän totesi.

Tapahtuman on tarkoitus alkaa 6. toukokuuta League of Legends -turnauksella 6. toukokuuta, mutta ei ole vielä tietoa, miten Riot Games tulee toimimaan tilanteen edetessä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.