Gen.G:n riveistä tutut Damian ”⁠daps⁠” Steele ja Sam ”⁠s0m⁠” Oh ovat Rush B Median tekemän raportin mukaan liittymässä 100 Thievesin entisen valmentajan Chet ”Chet” Singhin kanssa NRG:n uuteen VALORANT-kokoonpanoon.

Daps ilmoitti vapaaksi agentiksi siirtymisestään 18. syyskuuta. Pelin vaihdosta ei vielä kuitenkaan tällöin huhuiltu. Uutinen ei kuitenkaan tule täytenä yllätyksenä, Chetin ilmoitettua tällä viikolla myöskin CS:GO-eläköitymisestään. Hän ja daps ovat pelanneet aikaisemminkin yhdessä NRG:n riveissä, voittaen IEM Shanghai ja cs_summit 3 -turnaukset.

Liittyy aiheeseen: 100 Thievesin Chet ”Chet” Singh eläköityi CS:GO-valmentajan roolistaan – siirtyy Valorant-koutsiksi?

Jos siirto pitää paikkaansa, jää Gen.G:n kokoonpanoon vain kolme pelaajaa. Koronaviruspandemian ja Amerikan CS:GO-skenessä jatkuvan VALORANT-trendin vuoksi joukkueen tulevaisuus näyttääkin nyt hyvin epävarmalta.

Siirto tarkoittaisi myös Dapsin pitkän CS:GO-uran loppua. 27-vuotias kanadalaispelaaja on edustanut urallaan organisaatioita kuten Liquid, OpTiC ja Cloud9. Viimeisimpänä saavutuksenaan johti hän Gen.G:n voittoon DreamHack Open Anaheim -turnauksessa aikaisemmin tänä vuonna.

Mikäli siirto pitää paikkaansa, jää Gen.G:n kokoonpano kolmen pelaajan vahvuiseksi:

🇺🇸 Timothy ”⁠autimatic⁠” Ta
🇺🇸 Kenneth ”⁠koosta⁠” Suen
🇮🇩 Hansel ”⁠BnTeT⁠” Ferdinand

🇦🇺 Chris ”⁠Elmapuddy⁠” Tebbit (valmentaja)

Lue myös: ENCE ilmoitti etsivänsä uutta päävalmentajaa – Slaava ”Twista⁠” Räsänen siirtyy analyytikon rooliin

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: DreamHack / Stephanie Lindgren