Vaimoaan pahoinpidellyt Fortnite-pelaaja välttyi vankeustuomiolta

Vaimoaan suorassa Twitch-lähetyksessä pahoinpidellyt Fortnite-pelaaja Luke ”MrDeadMoth” Munday on välttynyt vankeustuomiolta.

Oikeudessa Munday väitti syyllistyneensä ainoastaan itsepuolustuksen liioitteluun, ja lopulta hän selvisi pahoinpitelystä 14 kuukauden yhteiskuntapalvelulla. Tuomio annettiin Pictonin paikallisessa tuomioistuimessa.

Mundayn kertoi, että hänen vaimonsa oli heitellyt häntä huonekaluilla ennen pahoinpitelyä. Fortnite-pelaajan mukaan hän oli näin joutunut myös itse perheväkivallan kohteeksi. Poliisi on aloittanut aiheesta tutkinnan.

LUE MYÖS: Vaimoaan suorassa Twitch-lähetyksessä pahoinpidellyt Fortnite-pelaaja myönsi syyllisyytensä

Vuonna 2018 tapahtunut väkivallanteko tallentui Mundayn kuvaamaan Twitch-lähetykseen. Tapahtumaketju sai alkunsa siitä, kun Mundayn puoliso yritti saada hänen huomionsa kesken Fortnite-ottelun.

Vaatimukset pelaamisen keskeyttämisestä selkeästi suututtivat striimaajaa, ja lopulta hän marssi kameran ulkopuolelle lyömään vaimoaan. Tilanteen kammottavuutta lisäsi se, että Mundayn puoliso oli tapahtumien aikana raskaana. Hän ei saanut pysyviä vammoja pahoinpitelyn seurauksena.

Twitch on antanut Mundaylle elinikäisen porttikiellon palveluun.

Oletko kokenut lähisuhdeväkivaltaa? Voit soittaa maksutta Suomessa palvelevaan Nollalinjaan vuorokauden ympäri.

Nollalinjan numero on 0800 005 005.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.