Huh, puolalaista voimaa! Varapelaaja Snax kantoi ENCEn finaaliin jäätävän kovilla suorituksilla Nuken T-puolella. ENCE nähdään IEM Dallasin finaalissa sunnuntai-iltana.

”Ja elämä on helppoo silloin, kun on joku josta pitää kii” lauloi Dingo 1984 Levoton Tuhkimo -kappaleessa. Sama näyttää pätevän ENCEn tuhkimotarinaan Dallasissa, sillä joukkue painoi lauantai-iltana jättiturnauksen finaaliin varapelaajan kanssa.

Tähtipelaaja Lotan ”Spinx” Giladi on sivussa viisumiongelmien takia, mutta puolalainen Janusz ”Snax” Pogorzelski on pitänyt huolen siitä, ettei pelit kaadu hänen suorituksiin.

ENCE ja FURIA Esports pelasivat paikasta IEM Dallas 2022 -turnauksen finaaliin ja suomalainen organisaatio otti voiton lukemin 2-0.

ENCE

@ENCE
G R A N D F I N A L 🔥 Stand-in buff is INSANE!

GGWP @FURIA_USA 🤝

#EZ4ENCE #IEM

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

FURIA valitsi ensimmäiseksi kartaksi Vertigon ja sai siihen mukavan 0-4 johdon. ENCE sai kuitenkin käännettyä CT-puolen 10-5. Brasilialaiset voittivat jälleen pistoolikierroksen ja pääsivät 12-13 johtoasemaan, mutta ENCE meni lopussa ohi ja 30 kierroksen jälkeen tulos oli 16-14.

Vaikka otsikossa sanotaan, että Snax kantoi joukkueen voittoon, niin ensimmäisessä kartassa kyseessä oli koko joukkueen voitto.

Nukessa Snax otti eniten tappoja (27) ja oli vaikealla T-puolella kovassa vireessä (18). ENCE taisteli T-puolella tilanteeksi 7-8, voitti CT-pistoolin ja pisti brasilialaiset nukkumaan 16-9.

ENCE pelaa sunnuntai-iltana 19.00 alkaen 100,000 dollarista ja Dallasin mestaruudesta.

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!