Twitchissä massiivinen tietovuoto – Vaihda salasanasi!

Twitch tienestit

Näyttää siltä, että suosittu striimaussivusto Twitch on joutunut tietovuoto hakkeroinnin uhriksi. Dataa on saatu yli 125gigaa, joka sisältää mm. tilitietoja, maksutietoja sekä paljon muuta. Oman turvallisuutenne kannalta suosittelemme vaihtamaan salasanasi ja samalla ottamaan käyttöön kaksivaiheisin kirjautumisen, jos et sitä vielä käytä.

Ensimmäisenä asiasta uutisoi Video Games Chronicle.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Jakoon on lähtenyt mm. dataa kaikkien suurimpien Twitch striimaajien tuloista eri kuukausilta. Tietojen jakamista voi pitää varsin epäeettisenä, mutta niiden jakaminen samalla todistaa, että hakkerointi sekä tietovuoto on oikeasti tapahtunut.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Twitter käyttäjä @Sinoc229 mukaan koko Twitch on vuodon kohteena, mukaan luettuna enkryptatut salasanat ym. Käytännössä Twitchin koko sourcecode on leakattu, joka tarkoittaa sitä, että ihan kaikki tiedot on hakkereiden käsissä tällä hetkellä.

Jos tweetti ei näy, näät sen täältä!

Twitch itsessään ei ole asiaa vielä kommentoinut, mutta kaikki viittaa siihen, että hakkerointi sekä tietovuoto ovat oikeasti tapahtuneet. Näin ollen suosittelemmekin, että vaihdat salasanasi ja otat kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön mikäli et ole sitä vielä tehnyt.

Lue myös: One Breath Gaming osti forZen kolmikon – organisaatio jättää Valorantin

Seuraa eurheilu.orgia myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.