Näyttää siltä, että suosittu striimaussivusto Twitch on joutunut tietovuoto hakkeroinnin uhriksi. Dataa on saatu yli 125gigaa, joka sisältää mm. tilitietoja, maksutietoja sekä paljon muuta. Oman turvallisuutenne kannalta suosittelemme vaihtamaan salasanasi ja samalla ottamaan käyttöön kaksivaiheisin kirjautumisen, jos et sitä vielä käytä.

Ensimmäisenä asiasta uutisoi Video Games Chronicle.

VGC

@VGC_News

VGC

@VGC_News
An anonymous hacker has reportedly leaked the entirety of Twitch, including source code and creator payouts.

vgc.news/news/the-entir…
UPDATE: One anonymous company source told VGC that the leaked Twitch data is legitimate, including the source code.

Internally, Twitch is aware of the breach, the source said, and it’s believed that the data was obtained as recently as Monday.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Jakoon on lähtenyt mm. dataa kaikkien suurimpien Twitch striimaajien tuloista eri kuukausilta. Tietojen jakamista voi pitää varsin epäeettisenä, mutta niiden jakaminen samalla todistaa, että hakkerointi sekä tietovuoto on oikeasti tapahtunut.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Twitter käyttäjä @Sinoc229 mukaan koko Twitch on vuodon kohteena, mukaan luettuna enkryptatut salasanat ym. Käytännössä Twitchin koko sourcecode on leakattu, joka tarkoittaa sitä, että ihan kaikki tiedot on hakkereiden käsissä tällä hetkellä.

Sinoc

@Sinoc229
Twitch.tv got leaked. Like, the entire website; Source code with comments for the website and various console/phone versions, refrences to an unreleased steam competitor, payouts, encrypted passwords that kinda thing.
Might wana change your passwords.
twitch.tv

Twitch

Twitch is an interactive livestreaming service for content spanning gaming, entertainment, sports, music, and more. There’s something for everyone on Twitch.

Jos tweetti ei näy, näät sen täältä!

Twitch itsessään ei ole asiaa vielä kommentoinut, mutta kaikki viittaa siihen, että hakkerointi sekä tietovuoto ovat oikeasti tapahtuneet. Näin ollen suosittelemmekin, että vaihdat salasanasi ja otat kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön mikäli et ole sitä vielä tehnyt.

Lue myös: One Breath Gaming osti forZen kolmikon – organisaatio jättää Valorantin

Seuraa eurheilu.orgia myös Twitterissä!