VAROITUS: Uutisessa olevat kommentit saattavat olla joillekin häiritseviä. Jos olet itse perheväkivallan uhri, saat helpoiten apua yleiseen hätänumeroon 112 soittamalla.

Twitch-striimaaja KillaMfCam on bannattu sivustolta hänen helmikuun 15. päivän striimissään nähdyn välikohtauksen seurauksena, jossa hän huusi perheenjäsenilleen hyvin pelottavaan sävyyn, saatuaan raivokohtauksen Escape From Tarkov -pelissä kuoltuaan.

Twitter-käyttäjä Frizzable kertoi 16. helmikuuta Twitterissä olleensa KillaMfCamin tappanut pelaaja. Hän oli nähnyt tapon jälkeen vastustajansa pelinimessä olleen TTV-loppuosa, joka on lyhenne Twitch.tv:lle.

Hän oli mennyt katsomaan tapon seurauksena vastustajansa reaktiota tilanteeseen tämän Twitch-kanavalle, mutta löysikin itsensä nopeasti todistamasta järkyttävää tilannetta, jossa KillaMfCam raivoaa perheelleen.

”Lopeta itsesi päälle p*skominen. Miten vaikeaa se voi olla? Jeesus Kristus äijä. Olet niin tyhmä äidinn*ssija. Minä v*ttu vihaan sinua. Painu v*ttuun minun huoneestani. Ulos tai katkaisen sinun v*tun niskasi,” raivosi KillaMfCam lähetyksessä.

Voit katsoa tilanteesta tallennetun videokaappauksen alapuolella olevasta twiitistä:

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Taustalta kuuluva itku sai Frizzablen epäilemään raivoamisen kohdistuneen KillaMfCamin 3-vuotiaaseen lapseen. KillaMfCam väittää kuitenkin itse huutaneensa koiralleen, sekä videon olleen editoitu Frizzablen toimesta.

Kuvakaappaus KillaMfCamin Twitteristä.

Olipa huutamisen kohteena kumpi tahansa, on video järkyttävää kuunneltavaa, eikä missään tapauksessa hyväksyttävää käytöstä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.