Twitch-stiimaajan lähetys meni kammottavalla tavalla pieleen – Käsistä kirvonnut kurpitsa oli tyrmätä lapsen

Twitch-striimaaja WholeWheatPete aiheutti erittäin vaarallisen tilanteen Taste of Atlanta -tapahtumassa. Juhlallisia tunnelmia paikan päällä kuvannut Pete meinasi nimittäin vahingossa tyrmätä lapsen kurpitsalla.

Striimaaja oli tutustumassa tapahtuman tunnelmaan, ja hän käveli alueella kurpitsa kainalossaan. Kävelemisen lomassa hän keskittyi puhumaan häntä kuvanneelle kameralle, ja lopulta hän päätyi ottamaan pari askelta takaperin. Pete ei kuitenkaan huomannut taakseen osunutta puiston penkkiä, johon kompatuttuaan hän heitti pitelemänsä kurpitsan ilmaan.

Kaikeksi onneksi kurpitsa ei osunut kehenkään, sillä se pamahti mahtavan ilmalennon jälkeen kiveykseen kovan äänen saattelemana. Tilanteesta teki kuitenkin erityisen kammottavaksi se, että kyseinen vihannes osui hyvin lähelle lasta. Osuessaan kurpitsa olisi voinut aiheuttaa nuorukaiselle vakavia vammoja, mutta onneksi tämä selvisi tapahtumasta säikähdyksellä.

Striimaaja hoiti kuvaajan kanssa tilanteen kohteliaasti, sillä he pyysivät kaikilta osapuolilta anteeksi. Tämän jälkeen tuhoutunut kurpitsa heitettiin roskiin. Katso video jutun lopusta tai täältä.

Lähde: Twitch, Dexerto 

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.