Tuore Fortnite-mestari joutui peliin palattuaan faniensa jyräämäksi

Tuoreella Fortniten World Cup Solo -turnauksen voittajalla on kiusallinen ongelma, sillä hänen maineensa vaikuttaa myös hänen pelikokemukseensa.

Maailman parhaaksi pelaajaksi – ja tätä myötä miljonääriksi – noussut Kyle ”Bugha” Giersdorf joutui niin sanotun ”stream sniping” -ilmiön kohteeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Bughan tuhannet katsojansa pyrkivät pääsemään Fortnitessa idolinsa välittömään läheisyyteensä keinoja kaihtamatta.

LUE MYÖS: 16-vuotias Bugha on maailman paras Fortnite pelaaja – Myös suomalaispelaaja palkittiin yli 100 000 dollarilla

Lopulta Bugha päätyi testaamaan ilmiötä käytännössä. Heti bussista hypättyään hän totesi katsojilleen aikovansa laskeutua Salty Springs -alueelle. Kuitenkin viime hetkellä hän kääntyi ja suuntasikin laskeutumisensa muualle, mutta nopea vilkaisu kohti Salty Springsiä paljasti vaikuttavan näyn.

Näytti siltä kuin kaikki ottelun pelaajat olisivat yrittäneet laskeutua alueelle, jonne he kuvittelivat idolinsa suunnanneen. Voit katsoa videon tapahtuneesta täältä.

Edes tämä konnuus ei estänyt faneja seuraamasta suosikkipelaajaansa. Tästä seurasi varsin eriskummallinen tilanne, kun Bugha sai vastaansa varsinaisen vyöryn muita pelaajia. Osa faneista pyrki antautumaan Bughan eliminoitavaksi, kun taas osa yritti määrätietoisesti päihittää ammattipelaajan.

Bughan ongelmat eivät ole kuitenkaan jääneet ainoastaan pelinsisäisiksi, sillä hänen sosiaalisen median tilinsä murrettiin pian hänen voittonsa jälkeen. Toisaalta turnausvoitolla ansaitut 3 miljoonaa dollaria luultavasti auttavat kestämään nämä pienehköt vastoinkäymiset.

Lähde: Dot Esports, Kuva: Mike Stobe / Getty Images