TSM:n pomo vuoti pelaajan siirtotietoja livelähetyksessä – ”Kukaan ei halua ostaa Dardochia”

© Kuva: Riot Games

Eturistiriita on ollut viime viikkoina kuuma puheenaihe League of Legends -skenessä.

Team SoloMid osti Yiliang ”Doublelift” Pengin sopimuksen huhtikuun lopussa Team Liquidilta. Siirtoa on kyseenalaistettu, sillä Doublelift on parisuhteessa TSM:n presidentti Leena Xun kanssa.

Nyt Xu on joutunut kovan kritiikin kohteeksi, vuodettuaan TSM:n joukkueessa pelaavan Joshua ”Dardoch” Hartnettin siirtotietoja livelähetyksessä.

”Se ei ole minusta kiinni. Esimerkiksi, kukaan ei halua ostaa Dardochia, se ei ole minun vikani,” sanoi Leena Xu Doubleliftin striimin taustalla.

Xu puolusti virhettään Redditissä, syyttäen Doubleliftin OBS-asetuksia ja uutta tietokonetta. Hän kertoi työskennelleensä ennenkin Doubleliftin striimatessa. Nyt mikin herkkyys oli vain jäänyt liian korkealle.

Kuva: Reddit

Puolustus sai monet puhumaan jälleen Doubleliftin ja Xun eturistiriidasta. Pelaajien sopimusasioita ei pitäisi käsitellä muiden pelaajien seurassa, eikä varsinkaan striimin taustalla.

League of Legends valmentaja Christopher ”MonteCristo” Mykles kertoi Twitterissä vuodon vahingoittavan Dardochin tilannetta entisestään, poistaen häneltä täysin vipuvoiman neuvotteluista joukkueiden kanssa.

E-urheilutoimittaja Duncan ”Thorin” Shields muistutti Twitterissä myös Doubleliftin olevan Pohjois-Amerikan LCS-pelaajien liiton varapuheenjohtaja, jonka pitäisi ajaa Dardochin tilanteessa olevien pelaajien asioita, ei vaikeuttaa niitä.

Xu pahoitteli asiaa Twitterissä, kertoen ottavansa täysin syyt niskoilleen ja toivoen Dardochille parasta kaikesta huolimatta.

LCS ja Riot Games eivät ole antaneet asiasta vielä lausuntoa. Jää nähtäväksi, saako TSM tapauksesta sanktioita, vai lakaistaanko tapaus vain maton alle.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.