Todellinen esports-faija! Poika kuvasi isänsä Overwatch-pelaamista – video nousi viraaliksi

Yksi videopelaamisen hienoja puolia on, että se yhdistää ihmisiä niin nuorista vanhoihin, ympäri maailmaa.

Käyttäjä SaltyFreeman latasi 25. tammikuuta Twitteriin videon, jossa hänen isänsä pelaa Blizzardin vuonna 2016 julkaisemaa Overwatch-peliä. Video on noussut vain muutamassa päivässä viraaliksi, keräten yli 2,7 miljoonaa katselukertaa.

SaltyFreeman, oikealta nimeltään Rob, kuvasi isäänsä pelaamassa Overwatchin Deathmatch-pelimuotoa Lúcio-hahmolla. Video on ylivoimaisesti tähän mennessä paras vuonna 2021 nähty pelaamiseen liittyvä tallenne, hänen isänsä eläytyessä peliin koko kehoansa käyttäen.

– Isäni pelaa Overwatchia tällä tavalla. Hän heiluu ympäriinsä, väistelee ja kurkkailee nurkkien takaa. Hän nostaa hiirtään paljon. Hän hengästyy, mutta sanoi saaneensa Top 4 -sijoituksen, SaltyFreeman kirjoitti twiitissään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Overwatch-yhteisö rakastui videoon totaalisesti. Vain 18 tuntia sen julkaisusta, oli postaus kerännyt yli 19 000 retwiittausta ja 124 000 tykkäystä. Video herätti jopa Overwatch Leaguen huomion, joka twiittasi lyhyesti ”LFT?”, eli etsiikö hän joukkuetta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

E-urheilusivusto DotEsports tavoitti Robin ja hänen isänsä Craigin videoon liittyen.

– Minusta tämä kaikki on humoristista, mutta arvostan todella paljon posiitiivista palautetta jota olen saanut, Craig kommentoi asiaa.

– Tämä osoittaa miten huippuhyvä, eikä ollenkaan toksinen peliyhteisö osaakaan olla. En itse edes tajunnut liikkuvani niin paljon ympäriinsä, mutta nyt tiedän, miksi olen aina niin väsynyt pelaamisen jälkeen, Craig jatkoi.

Rob kertoi hänen 65-vuotiaan isänsä pelanneen Overwatchia sitten pelin toisen kauden, ja olleen pitkäaikainen Blizzard fani sitten alkuperäisen Diablon. Overwatchin lisäksi ei hän ole kuitenkaan pelannut muita FPS-pelejä, paitsi Valven Portal-sarjaa.

Rob kertoi myös twiitin kommenteissa, että videolla nähtävä tuoli on hänen isänsä neljäs ja sen alla oleva matto täysin risana pelisessioista. Myös pöydässä oli kuulemma ennen ollut kiinni vetolaatikko, mutta edellisen tuolin käsinojat olivat hajottaneet sen – kuulostaako tutulta?

Kuten jo aikaisemminkin sanottu, pelaaminen kuuluu kaikille, iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.