Tunnettu esports-journalisti Duncan ”Thorin” Shields vertasi Twitter-tilillään Natus Vinceren tähtipelaaja Oleksandr ”s1mple” Kostylievia NBA-legenda Michael Jordaniin.

Michael Jordania pidetään kaikkien aikojen parhaana koripalloilijana ja hänen nimensä on esillä usein myös keskusteluissa, kun jostakin puhutaan parhaimpana.

Nyt Thorin pohti Twitter-tilillään kumpiko on parempi CS:GO-pelaaja, s1mple vai Team Vitalityn Mathieu ”ZywOo” Herbaut.

Jos mietitään parasta CS:GO-pelaajaa se on ehdottomasti s1mple tai ZywOo, mutta Thorinin mielestä on selvää, että s1mple on numero yksi.

– Laita s1mple Vitalitylle ZywOon tilalle, eikä hän melkein koskaan häviäisi sarjaa. Hän on kaukana muista pelaajista, Thorin aloitti.

Monet pelaajat ovat tietyissä paikossa ilmiömäisiä, mutta Thorin sanoo, että s1mple pystyy pelaamaan montaa eri paikkaa esimerkiksi CT-puolella ja olemaan kaikissa niissä hyvä.

– s1mple on kuin lainaus Michael Jordanista. ”hän oli ainoa pelaaja, joka pystyi kytkemään sen päälle ja pois päältä eikä koskaan sammuttanut sitä”.

Lainaus on tuttu monille englanniksi, joka menee näin: ”He was the only player who could turn it on and and off and he never frickin’ turned it off”.”

ZywOon ja s1mplen vertaamista voidaan pitää samankaltaisena kuin esimerkiksi jalkapallossa Cristiano Ronaldoa ja Lionel Messiä vertaillaan.

Thorin

@Thorin

Thorin

@Thorin
Put s1mple on Vitality in place of ZywOo and he'd almost never lose a series. That's how far ahead of every other player he is right now.
s1mple is like that quote about Michael Jordan that "he was the only player who could turn it on and and off and he never frickin' turned it off".

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.