FaZen supertähti Nikola ”NiKo” Kovač lahjoitti myöhään maanantai-iltana rahaa Bosnian lasten hyväntekeväisyyteen, mutta lahjoitus ei ollut CS-pelurin oma idea.

Nikola ”NiKo” Kovač ja tunnettu analyytikko Duncan ”Thorin” Shields on ollut jo monta vuotta huonoissa väleissä, eikä välien sopimisista ole ollut mitään puhetta.

23-vuotias bosnialaispelaaja on ollut ahdingossa yhdessä joukkueensa kanssa ja hän kertoi Twitter-tilillään, että hän haluaa kertoa julkisuuteen, miten asiat menivät, kun hän liittyi FaZeen.

Yksi NiKon faneista kommentoi julkaisua: ”Kuulostaa täydelliseltä paikalta Thorinin podcastiin”, mutta NiKo oli tästä täysin eri mieltä.

– Kun hän [Thorin] ansaitsee mahdollisuuden puhua kanssa tästä asiasta voisin harkita, NiKo vastasi.

Tähän Thorin veti mukaan tilanteen menneisyydestä, jonka mukaan NiKo on Thorinille 200 dollaria velkaa.

Kyseessä on tapaus, jossa Thorin on auttanut NiKon pois tilanteesta, johon hän on joutunut alkoholin vaikutuksen alaisena.

Kommentin jälkeen NiKo pyysi Thorinin PayPal-tietoja, johon analyytikko vastasi: ”Anna ne Bosnian hyväntekeväisyyteen ja laita kuvakaappaus tänne”.

Muutama päivä myöhemmin NiKo postasi kommenttiosioon kuvakaappauksen, jossa näkyy 600 dollarin lahjoitus ja viesti: ”200 dollaria sinulle ja 400 dollaria Richard Lewisille. Anteeksi, että laitoin sinut sellaiseen tilanteeseen silloin ja kiitos, että autoit minut ulos siitä”, Niko kirjoitti.

Epäselväksi jää, mistä syystä NiKo on Richard Lewisille velkaa, mutta luultavasti se liittyy samaan tapaukseen.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r