OG:n AWP-tähti Mateusz ”mantuu” Wilczewski avasi TheLoadoutin haastattelussa käsivammastaan, josta hän kärsii.

Juuri ennen pelaajataukoa Mateusz ”mantuu” Wilczewski kertoi Instagramin tarina -osiossa, että hän kärsii jännitupintulehduksista molemmissa käsissä.

– Se oli minulle vaikeaa aikaa. En ole koskaan kokenut minkäänlaista loukkaantumista missään urheilulajissa. Minulla on ollut tämä vamma nyt kolme ja neljä kuukautta, ja on ilmeisesti vieläkin. Se on nyt paljon parempi, Mantuu kertoi.

Mantuu kävi läpi useita lääkäreitä, mutta online-aikataulu vaikutti käden paranemiseen. Lopulta fysioterapia on auttanut viemään kivut pois.

– Fysioterapiahoidon jälkeen kipu on kadonnut kokonaan. En voi silti taivuttaa sormeani. En tunne kipua, mutta en voi taivuttaa sormeani kokonaan – se ei ole joustava. Minulla ei ole tällä hetkellä kipuja, joten yritän hoitaa peukaloni jännettäni.

Jännetupintulehdus on niin pahalaatuinen, että mantuu uskoo, että hän joutuu hoitamaan vammaansa koko loppuelämänsä ajan.

– Uskon, että joudun käymään fysioterapiassa tai tehdä jotakin muuta [kädelleni] loppuelämäni ajan – kuten hierontaa tai kylmähoitoa. Olen silti iloinen, koska tällä viikolla minulla ei ole ollut lainkaan kipuja, on todella mukava pelata jälleen.

Vaikka mantuu onkin pelannut melkeinpä koko OG:hen liittymisestä lähtien kipujen kanssa – on suoritukset olleet silti todella lumoavia. Mantuu on monesti joukkueen tähtipelaaja, joka hallitsee tilastoja.

Voit lukea koko TheLoadoutin tekemän haastattelun tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.