Dota 2:n The International Battle Pass on jälleen pelaajien saativilla ja sisältöä on heitetty tällä kertaa roppakaupalla mukaan. Battle Passin ostaneet pääsevät fiilistelemään lähestyvää International turnausta uusien pelimuotojen, palkintojen ja aarteiden muodossa. Käytetystä rahasta menee 25 pinnaa suoraan International-turnauksen palkintopottiin, joka on jo tällä hetkellä rapeat 6 000 000 dollaria.

The International Battle Pass maksaa 7.95e ja tuolla rahalla saa kaikenlaista suurempaa ja pienempää lisäkivaa peliin. Suurin yksittäinen uutuus lienee The Underhollow -pelimuoto, jossa pelaajat pääsevät sukeltamaan Roshanin luolan syvyyksiin ja taistelemaan tiensä läpi Underhollowin.

Cavern Crawl on puolestaan joukko uusia questeja, joissa pelaajan pitää käytännössä voittaa matseja tietyillä heroilla edetäkseen ja päästäkseen käsiksi ainutkertaisiin tavaroihin. Onpa muutamalle onnekkaalle tarjolla jopa Jade Baby Roshan.

Omaan korvaan mielenkiintoiselta hupailulta kuulostaa Mutation Mode, jossa normaalia unranked peliä sekoittavat erillaiset satunnaiset tapahtumat. Miltä esimerkiksi globaali Rupture kuulostaisi?

Joukkueissa pelaaville on tiedossa nannaa/haastetta, sillä viiden pelaajan tiimi voi haastaa Team Challengen kautta itseään korkeammalla MMR:llä pelaavia ja tätä kautta joukkue voi itse ansaita MMR boosteja.

Pakettiin kuuluu myös paljon muuta tavaraa, esimerkiksi muista peleistä tutut sprayt saapuvat Dotaan ja tarjolla on uuden näköisiä custom creeppejä. Mukana on myös perinteistä tavaraa, kuten toisten pelaajien tippaaminen ja Battle Pass -vedonlyönti.

Battle Passin koko sisällön voi käydä kurkkaamassa täältä.

Kuva: Valve