Entinen CS:GO-ammattilainen Tyson ”TenZ” Ngo on päättänyt lopettaa myös kilpapeliuransa Valorant-pelistä.

Kanadalainen e-urheiluammattilainen Tyson ”TenZ” Ngo on noussut tunnetuksi pelaajaksi nuoresta iästään huolimatta. 19-vuotias TenZistä povattiin tulevaisuuden supertähteä ensin CS:ssä ja myöhemmin myös Valorantissa. Nyt kuitenkin supertähti on päättänyt pitää taukoa kilapelaamisesta.

Noin kahden viikon kuluttua alkaa ensimmäinen Valorantin kokonainen vuosi, ja yksi pelin suurimmista supertähdistä ilmoitti lopettavansa.

– Aion vetäytyä Cloud9 Blue -joukkueesta jatkaaksena sisällön luomista, TenZ kertoi tiistaina.

– Vuosi 2020 oli minulle hämmästyttävä, se oli vuosi, jolloin pystyin räjähtämään. Loppuvuodesta Cloud9 kuitenkin heikkeni tiiminä jonkin verran, emmekä pelanneet odotuksiamme nähden, TenZ jatkoi.

Vastoinkäymisten jälkeen TenZ päätti tehdä päätöksen ja keskittyä tällä hetkellä ainoastaan sisällöntuottamiseen, eli hänen tapauksessaan striimaamiseen.

TenZ ei kuitenkaan hylännyt mahdollisuutta palata kilpapelien pariin tulevaisuudessa. Hän aikoo päättää asiasta uudelleen, kun maailmanlaajuinen kriisi on selätetty ja LAN-tapahtumat taas alkavat.

– Tällä hetkellä tämä on minulle vain tauko. Kun kaikki paranee maailmassa, tulen todennäköisesti takaisin.

Cloud9

@Cloud9
The original member of #C9BLUE @TenZ_CS has elected to step down from the team and competitive @PlayVALORANT to pursue content creation

Thank you for all you've contributed to Cloud9 competitively - time to watch you shine in content!

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.