Telia haluaa viedä Suomen kilpapelaamisen huipulle – Aloittaa Telia Esports Series -e-urheiluliigan

Telia Esports Series

Telia suunnitellee Suomesta uutta kilpapelaamisen kärkimaata. Yhtiö on siirtynyt jo aiemmin elektronisen urheilun maailmaan ostamalla enemmistöosuuden Assembly-pelitapahtumasta.

Telia ilmoitti viikonloppuna Assembly Winter -tapahtumassa, että yhtiö on aikeissa startata kokonaan uusi e-urheiluliiga Suomeen. Tarkoituksena on tarjota tukea ammattipelaamiselle ja tarjota samalla viihdykettä myös sellaiselle yleisölle, joka ei ole vielä päässyt sisään kilpapelaamisen maailmaan.

”On aivan mahtavaa, että pääsemme kertomaan näin upeita uutisia pelaajille. Luomme Suomeen jatkuvan e-urheilusarjan, jossa pelaajat voivat säännöllisesti pelata ja kehittyä. Tavoitteenamme on, että Telia Esports Series on Suomen kovin e-urheilusarja, johon pääsevät mukaan kaiken tasoiset kilpapelaajat aina ruohonjuuritasolta maan ykköstiimeihin asti”, kommentoi Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Varsinaiset pelit alkavat kevään aikana. Ottelut käydään aluksi verkossa ja karsintojen jälkeen kamppailua jatketaan livenä. Tarkempia tietoja liigasta, joukkueista ja peleistä luvataan myöhemmin.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.