Tänään perjantaina taas alkavan Telia Esports Series -e-urheilusarjan ensimmäisessä suorassa tv-lähetyksessä pelaavat suomalaiset CS:GO-huippujoukkueet KOVA Esports ja Helsinki REDS.

Telia Esports Seriesin pelejä voi seurata tiistaisin ja torstaisin klo 18 sekä perjantaisin klo 23 Ruudusta, Twitchistä ja teliaesportsseries.comista, josta löytyy myös tietoa sarjan etenemisestä, huippuhetkiä ja sarjataulukoita. Lisäksi perjantaipelit näytetään Nelosen Jim-kanavalla.

Sarjan toisella kaudella pelaavat joukkueet ovat HAVU Gaming, SJ Gaming, Kova Esports, Helsinki REDS, Menace, Veto, Ajuri ja Hukka.

Seriesiä pyöritetään yhteistyössä Assemblyn kanssa, jonka enemmistöosuuden Telia omistaa. Sarjan finaali pelataan GameXpo-messuilla Helsingin Messukeskuksessa marraskuussa. Palkintopotti on kakkoskaudella 40 000 euroa.

Taitohaaste kerännyt yli 100 000 latausta

Telia Esports Seriesin yhteyteen syyskuun lopussa julkaistiin myös uusi CS:GO-kartta, nimeltään Taitohaaste.

”Taitohaasteen suosio on ollut huima, sillä yli 100 000 uniikkia kävijää on ladannut kartan. Haastetta voi pelata kuka tahansa, eli katsojat voivat haastaa ammattipelaajat. Olemme saaneet kartasta, sen laadusta ja vaikeusasteesta paljon positiivista palautetta”, Niklas Segercrantz kertoo.

Telia Esports Seriesin viime kauden voittajajoukkue ENCE oli myös ottanut Taitohaasteen haltuunsa.

”Pelattiin Taitohaastetta New Yorkin kisareissulla, ja nätti karttahan se on! Pakko oli hakata heti useamman kerran putkeen, että sai vähintään kovemman ajan kuin Sami”, nauraa ENCEn Jani ”Aerial” Jussila joukkuetoveriinsa Sami ”xseveN” Laasaseen viitaten.

Perjantaina 27.9. julkaistun Taitohaasteen on viikossa ladannut yli 100 000 uniikkia kävijää. Ohjeet Taitohaasteen pelaamiseen löytyvät sivuilta teliaesportsseries.com/fi/taitohaaste. Taitohaasteen suunnitteli ja toteutti Mr. uLLeticaL.

Telia Esports Series FI

@TeliaEsportsFi
Telia Esports Seriesin kakkoskausi käynnistyy 4.10.2019.

Taistelu 40 000 euron palkintopotista ja Suomen kovimman sarjan mestaruudesta käy kuumempana kuin koskaan.

Pääsarja✅
Ykkösdivari✅
Kaikki ottelut katsottavissa✅

Lue lisää: teliaesportsseries.com/fi/uutiset/tel…

#risetothetop

Kuva: Telia

Lähteet: Telia