Team Vitality vältti katastrofin viimeisessä pelissä ja lunasti paikan majoreille. Viimeisessä ottelussa kaatui MOUZ.

Team Vitality teki tammikuussa ison muutoksen ottamalla Astraliksen duon sekä valmentajan mukaansa. Tulos ei ole ollut mairitteleva Peter ”dupreeh” Rasmussenille, Emil ”Magisk” Reifille ja Danny ”zonic” Sørensenille.

Joukkue pelasi Euroopan RMR-turnauksessa paikasta majoreille ja tilanne meni erittäin jännittäväksi, sillä Vitality löytyi 2-2 recordin kanssa keskiviikkona ja vastassa oli MOUZ. Hiirilauma kaatui 2-1 ja tähtipelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut oli liekeissä.

Team Vitality 🐝

@TeamVitality
See you in Antwerp 🐝

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Team Vitality aloitti RMR-tapahtuman Romaniassa sunnuntaina. Aluksi Dignitas murskattiin ylivoimaisesti 16-6, mutta samana päivänä tuli katkera 14-16 tappio FaZe Clanille.

Vitality sai viikkoon iloisen käynnistyksen kaatamalla turkkilaisen superjoukkueen Eternal Firen 16-11. Tiistaina valitettavasti joukkueen kannalta Natus Vincere hoiti otteluparin 2-0.

Ratkaisevassa otteluparissa MOUZ nappasi voitosta kiinni ottamalla Nuken nimiinsä 13-16. Myös Dustissa MOUZ oli 3-9 johdossa, mutta Team Vitality sai ”rottaongelman” kuriin ja teki comebackin. Loistava CT-puoli takasi 16-11 voiton.

Miragessa Team Vitality nappasi ensimmäisen puoliskon 10-5 ja sulki kartan hyökkäyksessä 16-13.

Euroopan RMR-turnauksen A-lohko

  • Sijainti: Bukarest, Romania
  • Joukkueiden määrä: 16
  • Milloin: 21.4-24.4.
  • Palkintopotti: 8 paikkaa Majoreille
  • Järjestäjä: PGL
  • Striimi(t): PGL 1 ja PGL 2 ja Yle
  • Otteluohjelma: Hltv

Lue myös: 9z Team teki taikoja! Hävisi alkuun isosti ja nousi ensimmäistä kertaa majoreille

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!