Team Liquidista juuri penkitetty Nick ”nitr0” Canella lopettaa CS:GOn – aikoo nyt ammattilaiseksi Valorantissa

© Kuva: ESL

Elokuun 1. päivä Team Liquidin CS:GO-kokoonpanosta penkille joutunut, joukkueen alkuperäisjäsen Nick ”nitr0” Canella on raportoidusti vaihtamassa CS-pelikentät Riot Gamesin uuteen Valorant-peliin. Asiasta kertoi ensimmäisenä ESPN:n toimittaja Tyler ”FionnOnFire” Erzberger.

Lue myös: Nyt se on varmaa: Michael ”⁠Grim⁠” Wince Team Liquidin riveihin!

Nitr0 ei ole suinkaan ensimmäinen Valorantiin vaihtanut CS:n ammattipelaaja, mutta menestynein kylläkin. Yli 920 000 dollaria palkintorahoja lunastanut nitr0 on maailman 13. eniten CS:GOsta rahaa voittanut pelaaja.

Amerikkalaisista pelaajista häntä enemmän palkintorahoja on voittanut vain hänen entinen Team Liquid joukkuekaverinsa, kokoonpanon nykyinen pelinsisäinen johtaja Jake ”Stewie2K” Yip.

Nitr0n vaihto kertoo paljon Pohjois-Amerikan CS:GO-skenestä, joka tuntuu kärsivän organisaatiokatoa, alueen parhaidenkin pelaajien vaihtaessa peliä uusien tuulien toivossa.

Organisaatiot lähtevät mieluummin mukaan tuoreeseen Valorant-skeneen – jossa pelaajien hinnat ja palkat eivät ole vielä räjähdysmäisessä kuplassa – kuin signeeraavat CS:GO-pelaajia sadoilla tuhansilla dollareilla riveihinsä.

Lue myös: Näkökulma: Riot Games tekee jo nyt Valorantin suhteen päätöksiä, joista muut pelinkehittäjät voisivat ottaa mallia

Kapteeni Amerikkana tunnettu CS:GO-tähti on myös penkityksensä jälkeen aloittanut striimaamaan Valorant-pelejään Twitchissä. Voit ottaa nitr0n striimin haltuusi alapuolen twiitissä olevasta linkistä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.