Team Liquid vei Bonkarin joukkuetta – Jamppi yllätti uudella agentilla

Team Liquid vei Bonkarin joukkuetta EMEA-alueen Last Chance -karsintaturnauksessa. Elias ”Jamppi” Olkkonen yllätti käyttämällä uutta agenttia.

Team Liquid ja Guild Esports kohtasivat EMEA Last Chance -karsinnoissa keskiviikkona. Malkolm ”bonkar” Renchin joukkue lähti altavastaajana haastamaan uusiutunutta Team Liquidia ja tuloksena oli tyly 0-2 tappio.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ottelupari oli bonkarille ohipeli ja hän jäi kahdessa kartassa alle 10 tapon. Hän sai hyökkäyksessä vain kolme (3) tappoa ja puolustaessa kuusi (6).

Team Liquid aloitti otteluparin Bindissä ja vei kartan ylivoimaisesti 13-6. Toinen kartta oli Guildin valitsema Split. Elias ”Jamppi” Olkkonen kaivoi kikkakirjasta uuden sivun ja valitsi täysin tuoreen agentin. Jamppi onnistui ottamaan Astralla 20 tappoa ja keräsi faneilta ylistystä. Split päättyi lukemiin 13-8 ja TL suuntaa ylemmän kaavion finaaliin G2 Esportsia vastaan.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lauantain ottelussa panosta löytyy massiivisesti. Voittaja etenee koko turnauksen finaaliin ja sen ottelun voittamalla koko vuoden huipentava VALORANT Champions kutsuu. Tappio meinaa, että vauhtia pitää hakea turnauksen alemmasta kaaviosta.

Lue myös: Top 5 Lohkovaiheen parhaimmat Dota 2 TI10 Clipit! 

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.