Team Liquid kokoonpanomuutosten alla – alkuperäisjäsen Nick ”nitr0” Cannella väistymässä joukkueesta

© Kuva: YouTube-kuvakaappaus
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Pohjois-Amerikan pitkäaikainen ykkösjoukkue Team Liquid on tekemässä kokoonpanomuutoksia.

Joukkue on kiinnostunut Triumph-joukkueen 19-vuotiaasta tähtipelaajasta Michael ”Grim” Wincestä, joka korvaisi Team Liquidin veteraanipelaajan Nick ”Nitr0” Cannellan. Asiasta reportoi DBLTAP.

19-vuotias yhdysvaltalainen on ollut Pohjois-Amerikan suurin lupaus tänä vuonna. Triumph-joukkueessa 1.31 ratingin jyrännyt nuorukainen esitti taitonsa BLAST Premier Showdownissa MIBRiä, Evil Geniusesia ja 100 Thievesiä vastaan.

Nick ”Nitr0” Cannella on ollut pisimpään Team Liquidissa, ollen osa organisaation Counter-Strike -kokoonpanoa jo vuodesta 2015. Joukkue pääsi ESL One Cologne 2016 Major-turnauksessa finaaliin saakka ukrainalaistähden Aleksandr ”s1mple” Kostylievin olleen kokoonpanossa.

Liquid julkaisi 2020 alkuvuodesta videon Nitr0n viisi-vuotisesta urastaan organisaation riveissä.

Team Liquid voitti Intel Grand Slamin viime vuonna ennätysaikaan 63 päivään, voittaen IEM Sydneyn, DreamHack Masters Dallasin, ESL Pro League Season 9 Finaalit ja ESL One Cologne 2019:n.

Team Liquid nähdään seuraavan kerran DreamHack Open Summer -turnauksessa elokuun toisena viikonloppuna. Pohjois-Amerikkalainen kokoonpano näyttää turnauksessa tältä:

🇺🇸 Jonathan ”EliGE” Jablonowski
🇨🇦 Russel ”Twistzz” Van Dulken
🇨🇦 Keith ”NAF” Markovic
🇺🇸 Jake ”Stewie2k” Yip
🇺🇸 Michael ”Grim” Wince

🇺🇸 Eric ”adreN” Hoag (valmentaja)

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS