Grand Theft Auto Onlinen fanit ovat kehittäneet erikoisen karttakonseptin pelin kuudenteen versioon, joka suurentaisi moninpeli-kokemusta.

Rockstar Games ei ole vielä ilmoittanut klassikkopelilleen Grand Theft Autolle seuraavaa versiota, mutta fanit odottavat innolla hittipelin jatko-osaa. Grand Theft Auto V voitti Game of the Year 2013-palkinnon Golden Joystick Awardseissa.

GTA Online -fanit ovat tuoneet ideoita erilaisiin pelimoodeihin. Rockstarille nämä moodit ovat erinomaisia ideoita seuraavaan peliinsä. Suosittu idea on jättimäinen kartta Grand Theft Auto 6 -pelille. Karttakonseptissa aiemmat GTA -versiot ja niiden kartat yhdistetään yhdeksi isoksi kartaksi.

Reddit-käyttäjä u/megahurst on luonut järjettömän karttakonseptin, joka olisi vähintään mielenkiintoinen nähdä käytännössä, jopa GTA 6:ssa.

Imagine Garbage Truck Drop Offs… from r/gtaonline

Karttakonseptissa jopa Floridaan asettuva Vice City on geometrisesti oikealla paikalla kaakossa, kuin myös Los Angelesin kohdalla oleva Los Santos. Useat pelaajat haluaisivat megahurstin idean käytäntöön.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Grand Theft Auto