Vuosi lähenee loppuaan ja CS:GO-ammattilaisetkin ovat siirtyneet lomapäivien viettoon ennen uuden kauden aloitusta.

CS:GO ei kuitenkaan lomaile, eivätkä lomaile sen fanaattiset pelaajatkaan. Vuoden lopun lomapäivät tarkoittavat monelle vain enemmän pelitunteja, töiden ja koulun väistyessä sivuun pelaamisen tieltä.

Tiedän että monelle, kuten myös minulle, tuovat hyvin editoidut CS:GO Fragmoviet vain bensaa liekkeihin. Odotat peliaulassa uuden pelin alkua, katsot odotellessasi juuri löytämääsi videota. Päässä pyörii vain ajatukset omista ässistä ja mitä hulluimmista flick-shoteista, jotka seuraavassa pelissä aiot ampua.

Vuonna 2019 on julkaistu useampi kova CS:GO Fragmovie, mutta omaksi suosikiksi nousi editori SiCKOn video: Dupreeh – Genesis

Peter ”dupreeh” Rasmussen on lunastanut urallaan kaksi MVP-palkintoa. Ensimmäisen vuonna 2018, kun Astralis voitti ESL Pro League Season 7 Finals -turnauksen. Toisen nyt joulukuussa pelatusta BLAST Pro Series Global Final -turnauksesta, josta Astralis lunasti vuoden kuudennen pokaalinsa.

Katso alapuolelta kokoelma Astraliksen entry fraggerin parhaista paloista, ja kaiva tähtipelaajan suorituksista inspiraatiota omiin peleihisi:

Eurheilu.org on nyt myös Discordissa! Keskustele uutisista ja löydä peliseuraa: discord.gg/znGMa7r

Lähteet: SiCKOcs