Astralis on osoittanut kiinnostuksensa penkitettyyn MAD Lions tähteen Lucas ”Bubzkji” Anderseniin.

22-vuotias tanskalainen olisi siirtymässä heti elokuussa Astraliksen riveihin, ja kilpailisi ESL One Cologne 2020 -turnauksessa elokuun puolivälissä. Asiasta reportoi HLTV.org.

Lue lisää: MAD Lions kokoonpanomuutoksien edessä – Bubzkji huhujen mukaan penkille

MAD Lions -valmentaja Luis ”peacemaker” Tadeu kertoi Gamers Club Masters -turnauslähetyksessä, että Bubzkjista käydään neuvottelua ja olisi liittymässä ”isoon joukkueeseen lähiaikoina”.

Astraliksen kokoonpano muuttuisi jopa kahdeksan pelaajan suuruiseksi. Joukkueen tukipilarit Lukas ”gla1ve” Rossander ja Andreas ”Xyp9x” Højsleth ovat tällä hetkellä sairaslomalla. Astralistähden Nicolai ”device” Reedtzin mukaan gla1ve palaa pelikentille elokuussa, mutta Xyp9x:n paluulle ei ole tietoa.

Kahden pelaajan sairaslomailu on laskenut tanskalaisjätin ulos HLTV:n maailmanrankingin 10 parhaan joukkueen joukosta. 22-vuotias MAD Lions tähti olisi mahtava lisä Astraliksen riveihin.

Lucas ”Bubzkji” Andersen on ollut korkeimmassa arvostuksessa MAD Lions -joukkueen pelaajista. Tanskalainen oli erittäin tärkeässä roolissa tanskalaisjoukkueen Flashpoint 1 -turnauksessa, jossa hän oli joukkueen paras pelaaja 1.23 ratingin kanssa. Tanskalaiset voittivat turnauksen brasilialaista MIBRiä vastaan.

Astraliksen aikomuksia ei tiedetä, mutta heidän täysi kahdeksan pelaajan kokoonpano näyttäisi tältä:

🇩🇰 Nicolai ”device” Reedtz
🇩🇰 Peter ”dupreeh” Rasmussen
🇩🇰 Patrick ”es3tag” Hansen
🇩🇰 Emil ”Magisk” Reif
🇩🇰 Jakob ”JUgi” Hansen
🇩🇰 Lucas ”Bubzkji” Andersen

🇩🇰 Andreas ”Xyp9x” Højsleth (sairaslomalla)
🇩🇰 Lukas ”gla1ve” Rossander (sairaslomalla)
🇩🇰 Danny ”zonic” Sørensen (valmentaja)

(Astralis ilmoitti myöhemmin Bubzkjin allekirjoittaneen kahden vuoden sopimuksen Astraliksen kanssa, ja Jakob ”JUGi” Hansen väistyy kokoonpanosta.) Lisätty klo 13:42.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r