Tänään se tapahtuu: Jamppi ja Derke taistelevat paikasta kolmen parhaan joukkoon

Tänään tulee tapahtumaan: Jamppi ja Derke taistelevat paikasta ”välierään” Islannissa Valorantin suurimmassa turnauskessa.

Euroopan edustajat Team Liquid ja Fnatic ovat edenneet siihen pisteeseen asti, että toisen matka päättyy juuri ennen pääsyä kolmen parhaan joukkoon.

Upper Bracket Round 1 koitui molemmille joukkueille liian isoksi esteeksi ja alempi kaavio kutsui. Alemmassa kaaviossa tulosta on tehty, sillä voitot ovat olleet selviä 2-0.

Lauantai-iltana Elias ”Jamppi” Olkkonen sekä Nikita ”Derke” Sirmitev ottavat toisistaan mittaa ja parasta on annettava.

Derke on ratingin perusteella turnauksen toiseksi paras pelaaja ja hän on saanut kahdesti MVP-palkinnon itselleen. Jamppi on kuudentena ratingin perusteella, mutta jos katsotaan pelkkää K/D, niin Adil ”ScreaM” Benrlitom on toisena ja Jamppi kolmantena.

Ottelu alkaa 20:00, mutta ennen sitä on hyvä katsoa Fnaticin julkaisema video heidän keskusteluistaan pelissä.

Mihin ottelu ratkeaa?

Odotettavissa on todella tasainen taisto. Jos Fnatic saa pelattua omaa taktista peliään ja Derke jatkaa dominointia, niin joukkue on vahvoilla. Team Liquid on ollut enemmän ailahteleva ja samaa voi sanoa Jampista. Supertähti ScreaM tarvii Olkkoselta isoa tulitukea Fnaticia vastaan ja ilta tulee näyttämään mitä käy. Domagoj ”Doma” Fancev ja Travis ”L1NK” Mendoza ovat villikortteja.

Jake ”Boaster” Howlett on pystynyt adaptoitumaan vastustajiin erinomaisesti ja Team Liquid on tuttu joukkue.

Fnatic ei ole pelannut turnauksessa kertaakaan Splittiä ja Team Liquidilta löytyy 0 Iceboxia. Elias on pelannut vain kahdesti Iceboxia, joten se on hieman kysymysmerkki. Molemmat ovat tulleet Fnaticia vastaan paras viidestä -finaalissa. Fnatic on voittanut kaikki keskinäiset Bindit ja Team Liquid taas kaikki Ascentit.

Yksi asia on kuitenkin varmaa. Suomalainen pelaaja tulee taistelemaan illalla paikasta Valorantin ensimmäisen kansainvälisen LAN-turnauksen finaaliin. Noin 23:00 ottelun voittaja kohtaa Etelä-Korean ylpeyden NUTURNin.

Lue myös: Jamppi sai elintärkeään otteluun loistavan alun – katso tyrmäävä ässä

Turnauksen tiedot

  • Joukkueiden määrä: 10
  • Palkintopotti: 600,000 dollaria
  • Sijainti: Laugardalshöll, Reykjavík, Islanti
  • Järjestäjä: Riot Games
  • Sarja: VCT
  • Formaatti: Double Elimination
  • Mistä katsoa pelejä? Twitch & Youtube

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.